2777
2789
عنوان

خیلی تنهام،هیچکسو ندارم

142 بازدید | 11 پست

هیچکس تو زندگیم نیست که باهاش برم بیرون حالا که امتحانا تموم شده،فقط یه دوست صمیمی دارم که اونم اجازه نداره با من بیاد بیرون ولی با دوستای دیگش همش بیرونه،حالم خیلی بده واقعا همش تو خونم💔

منم پیشرو تو زندگیم نیست  (شوخی)

سرتو با خودت گرم کن.. زبان یادبگیر. ورزشی که دوست داری کلاسشو ثبت نام کن. کلاس هنر برو. تو یوتیوب و پینترست بگرد حوصلت باز میشه.. اگه دوست داری ی مهارت یاد بگیر.. تنها برو سینما، کافه.. خلاصه اصلا توجه نکن به نبود آدما.. من خیلی وقته همینطوری ادامه میدم 

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینو برون هیچوقت هیچکسی قرار نیست تا آخرش باهات بمونه و خیلی وقتا متاسفانه یا خوشبختانه باید این تنهایی رو تجربه کنی و باید یاد بگیری که باهاش کنار بیای و ازش لذت ببری

اگه اهل کتابی خیلی میتونه بهت کمک کنه

همه این کارا رو کردم ولی بعضی روزا دیگه آدم خسته میشه

به عنوان کسی که از آدما ضربه خورد بهت میگم آدما خیلی خسته کننده‌تر از بی‌حوصلگی و تنهایین

تنهایی و افسردگی چه فکر مثبتی داره؟

فکر مثبتی نیست ولی اگر همش بشینی بگی من تنهام هیچ کس نیست چیزی درست نمیشه

شما که خداروشکر اهل نمازو دعا هستی  

قرآن  ذکر مطمین باش تاثیرصدرصدی داری