2777
2789
عنوان

خجالت میکشم بگم... حس میکنم خیلی بی حیا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 82 پست
من مشورت گرفتم من خراب نیستم خانم درست صحبت کن گفتم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم حتی گریم گرفته

طبیعیه خانوما از مرکز توجه بودن خوششون میاد از اینکه زیبا به نظر برسن لذت میبرن اما مراقب باش این لذت و از نگاه های کثیف نگیری این اندام نعمتیه که خدا بهت امانت داده در راه گناه خرجش نکن عزیزم اینجوری فکر کن الانم که پشیمونی خیلی خوبه نشون از ذات خویت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت خوشت اومده بود که اومده اشاره زده 😒😒😒بیچاره شوهرت

خوش چی چیم آمده بود حالت خوبه میگم نشستم توی آلاچیق دیگه تکون نخوردم حتی گریه کردم از کارخودم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

این افکارت از میل جنسیته. با همسرت مگه رابطه کم دارید در هفته؟

پریودم طولانی شده این ماه نزدیک به دوهفته و..... حالم خوب نیست....

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

دارم گریه میکنم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم خاک توسرم من اصلا اینجوری نبودم اصلا

گریه نکن دیگه همین که پذیرفتی کارت اشتباهه یه قدم از همه ما جلوتری دوست عزیز همه ی ما در زمره امتحان الهی هستیم فقط خدا کنه مردود نشیم خدایا دست من یکیو بگیر و به حال خودم آنی و کمتر از آنی رها نکن بگین آمین 🙏🙏🙏🙏

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

عزیزم چقدر پاکی😘همه حس توجه را دوست دارن ولی احسن که دلت نمیخواد این توجه از راه اشتباه باشه چه اشک ...

حالم خوب نیست از خودم بدم آمد ازاین حس 😭😭😭😭 نمی‌دونم چی کار کنم نمازی سوره ای دعایی چیزی 

مگه هرچی قدیمیا بگن‌درسته

نه همه حرفاشون درست نیست ولی این حرفشون درسته ادم شوهرش نباشه پا شه بره بیرون قر وقمیش بیاد سه چهار تا زندگی دیگم خراب کنه دوباره خانوم اون اقا بیاد تاپیک بزنه شوهرم یکیو دید منو زد زندگیمو خراب کرد‌ دیذین که اینجا پره الحمدالله .بنظر من خیلی کاراشون درست تر بود