2777
2789
عنوان

خجالت میکشم بگم... حس میکنم خیلی بی حیا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خراب بودن درونت ربطی به اینستا نداره

من مشورت گرفتم من خراب نیستم خانم درست صحبت کن گفتم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم حتی گریم گرفته

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

هیچی از این اندامت باقی نمیمونه

اما نتیجه کار اشتباهت یه عمر گریبانت و میگیره

عفت زیبایی هات و دوبرابر میکنه

لطفا سعی کن روحت و هم زیبا نگه داری آلودش نکن

جز تو هر درست دیگری اشتباه است..

شما یه خانوم بزرگ و عاقل هستی بچه 7 ساله نیستی کار اشتباه ات رو بگی شیطون گولم زد 

از اون نگاه ها فقط میشه بالا آورد و چندش شد 

نمیدونم امیدوارم بدونی اشتباه کردی و تکرار نکنی

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

عزیزم چقدر پاکی😘

همه حس توجه را دوست دارن ولی احسن که دلت نمیخواد این توجه از راه اشتباه باشه 

چه اشکالی داره لباس بپوش عکس بگیر مراسم ها و مهمونی های زنونه اندامت را به بهترین شکل نشون بده 

ولی بیرون را دقت کن

اندام ساعت شنی زیادی برای مردهای ایرانی جذابه

یه بار بدون شوهرش رفته بیرون خواسته قر و قمیش بره برا مردا

اونوقت میگن مردا هول و چشم چران و خیانت کارن😑

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

داری به راه کج هدایت میشی توسط 👿👿👹👹

دارم گریه میکنم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم خاک توسرم من اصلا اینجوری نبودم اصلا

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

همینکه میدونی خوبه

همه از توجه خوششون میاد ولی این ادمه که باید خودشو کنترل کنه و شرایطو برای چیزهای بد فراهم نکنه

این توجه ها کم کم باعث میشه از شوهرت سرد شی و غیره

خودتو نجات بده قبل از اونکه کامل غرق شی

من مشورت گرفتم من خراب نیستم خانم درست صحبت کن گفتم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم حتی گریم گرفته

عزیزم اشکال نداره ...همین که موذب شدی نشون میده ذاتت پاکه و نجیبی ...از من میشنوی از هر عامل تحریک کننده ای که دور و برت هست دوری کن ( اینستا...سریالای ماهواره ،....)