2777
2789

فکرکنم از اینستا شروع شده نمی‌دونم چرا اینجوری شدم ببخشید میگم من اندامم ساعت شنیه یعنی یکم بهترم همش توی آینه خودمو نگاه میکنم عکس میگیرم همه عکسامو پاک میکنما بیرون که میریم سعی میکنم یک مانتو مناسب بپوشم امروز یکی از مانتو هام پوشیده بودم همین جور مردا نگام میکردن پوشیده بودا ولی یکم چسبان من باخانوادم رفته بودم بیرون همسرم نبود انگار خوشم آمده بود این مردا توجه میکنن همش شیطون گولم میزد برم اونجا راه برم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودم نهیب زدم تو سرخودم زدم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم یک‌جا نشستم تکون نخوردم بعد مرده آمده بود همین جور اشاره میگرد

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

میدونم به تاپیکت ربط ند اسی ولی درموندم دارم روانی میشم 

خواهش میکنم هرکس این پباممو میبینع دعا کنه مجتبی اگر حسی داره بگه  امشب 

زندگیم بومب ترکیده همین مونده بود این وسط عاشقم بشم 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم