الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درست بود😳البته رنگ شلوارم سیاه سفید هستش ولی رنگ پیراهنم نارنجی برای همین گفتم اشتباه چون رنگ پیراهن خواستم
امسال به دارو میرسم؟
هیچ کس اونقدر بی گناه نیست که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
کم کم داره سرد میشه انگار دیگه مثل قبل خیلی دوست نداره
خب باهم نبودیم ک بفهمم دوسم داره یا نه 🥲
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
کم کم داره سرد میشه انگار دیگه مثل قبل خیلی دوست نداره
امسال کنکور فیزیو قبول میشم؟یا فرهنگیان؟
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜