2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم کالاف بازی میکنه  من پسرم موقع بازی صداها رو می بنده از بس حرفه‌ای رکیک میزنن بچه ها

آره بازی میکردم

همه جور آدمی هست داخل اون بازی فقط باید جنبه داشتی باشی خودتو نگه داری بعدم خیلی هاشو طرح رفاقت میبندن باید دوری کنی فقط 

در کل محیط مناسبی‌ نیست 

خانواده ها فرق میکنن مثلا الان منم نوجونم ولی تو خونه حتی از کلمه ی بی ادب هم استفاده نمکنیم حرف زشت ...

اخه ما هم نمی‌گیم

اونم پیش مادرش کلا نمیره که بگم اونا میگن

مدرسشم خیلی با کلاسه

نمی دونم والا 

خیلی بدم میاد مخصوصاً اینکه.... چی بگم آخه

آره منم بدم میاد 

خیلی تلاش می‌کنم که از دوستاش  تاثیر کمتری بگیره تا حدودی هم موفق شدمه ولی وقتی تو جمع اونا قرار بگیره متاسفانه طبق گفته ی خودش هر چی رو زبونش میاد میگه اما تو خونه و در کنار خانواده رعایت میکنه

اخه ما هم نمی‌گیم اونم پیش مادرش کلا نمیره که بگم اونا میگن مدرسشم خیلی با کلاسه نمی دونم والا&nb ...

تو فضای مجازی عزیزم پر از آدمایی که فحش میدن  تو کامنتا حتی پست ها خیلی میبینم تو اهنگا

تو مدرسه که هم که همه فحش میدن اصلا ربطی به کلاس نداره 

سبزک🌱
آره بازی میکردم همه جور آدمی هست داخل اون بازی فقط باید جنبه داشتی باشی خودتو نگه داری بعدم خیلی ها ...

آها شما خودتون آقا هستید

الان پسر من حدود یک ساله داره بازی میکنه روزانه یکی دو ساعت ،سوالم اینه امکانش هست بعد مدتی خودش ازش خسته بشه و دیگه براش جذاب نباشه؟

آره منم بدم میاد  خیلی تلاش می‌کنم که از دوستاش  تاثیر کمتری بگیره تا حدودی هم موفق شدمه ...

توی اتاقش که بازی می‌کنه میگه

باباش نباشه داد میزنه

ابرو نمی‌مونه احتع

مردم کر نیستن که

منم مامانش نیستم که یه بتو چه بگه خورد میشم من