2777
2789
عنوان

کاهل نمازم

132 بازدید | 10 پست

چیکار کنم آدم نمیشم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

افسرده هستین؟

شنیدم یه عده از افسردگی حوصلشون کم میشه و نمازشون رو هم نمیخونن

کاربر آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا پس الکی گیر ندین نگین نگفتی آقایی و فلان اینجا نوشتم در ضمن قانون سایتو کامل رعایت میکنم پس اگه کسی گیر داد دیگه مشکل از خودشه نه من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بايد تلاش كني ديگه. 

يادت خودت بيار جنبه هاي بد كاهل نمازي. 

حديث داريم درمورد اينكه كسي نبايد نماز رو خوار كنه. 

نماز اول وقت خيلي تاثير مثب داره

نماز رو مثل يك صحبت دوستانه با خدا ببين

از اين چيزا

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اسی منم خیلی تنبلی داشتم برا نمازام این مدتیه تا صدای اذانومیشنوم انگاری یه کسی منو هول میده سمت شیر آب که برم وضو بگیرم یه ماه پیش خیلی از رفتارام پشیمون بودم اینه که شماره امام حسین رو گرفتم وباهاش حرف زدم گفتمش هیچی نمیخوام ازت فقط منو سر به راه کن و بتونم نمازامو بخونم 

💔