2777
2789
عنوان

خانومایی که میرن حوزه علمیه بیان

888 بازدید | 27 پست

سلام خانوما راستش من چادریم اما خونواده امون انچنان مذهبی نیست متوسط

میخاستم ببینم برم حوزه اذیت میشم؟

و اینکه دروسش به دردم میخوره؟ از نظر معنوی باعث رشدم میشه ؟

و اینکه اموزش هایی راجب تربیت فرزند و همسر داری و اینچزام هست؟

ممنون بابت وقتی که گذاشتین❤️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جور خودت دوس داری ولی کلا دید جامعه منفیه اگه میخوای رشد معنوی بکنی همون قرآن رو بخون کلی کتاب در ...

میدونی اخه از تو خونه موندن اذیت میشم بعد شهریه دانشگاه ها هم زیاده موندم چیکار کنم😐💔

من حوزه نخوندم ولی رشتم الهیات بوده 

اگر چادری باشی مشکلی برات پیش نمیاد چون درسته اکثرا قشر مذهبی هستن ولی همه مثل هم نیستن و مذهبی بودنشون لول بندی داره 

من علوم قران حدیث خوندم ما فقط تفسیر ۴ جز قران رو خوندیم از نهج البلاغه هم شاید روی هم ۱۰ تا هطبه رو خوندیم 

بقیه دروس کاربردی نبود 

حالا حوزه رو نمیدونم

نه اذیت نمیشی راجع به مسائل مختلف آموزش دارن که ممکن با بعضایش مخالف و با بعضی‌هاش موافق باشی .

با مدرکش کار هم میتونی بکنی.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚