2777
2789
عنوان

بچه ها کلافم داغونم

765 بازدید | 18 پست

همش حس میکنم شوهرم دوسم نداره باردارم اصلا باهام رابطه مداره خیلی ساکته هر لحظه توی جونم استرسه هر لحظه میگم شاید یه گوشی داره شاید میره بیرون سره کار با کسی هست الان مثلا صبح رفت نون بگیره گوشیاشم نبرد اصلا اصلت اعتماد به نفس ندارم کلافم بعصی وقتا میگه برو خونه مادرت یه ماه بمون اتیشم میزنه میگم حتما میخواد کاری بکنه یه دختر چهار ساله ام دارم.. باور کنید به خودکشی ام فکر میکنم

خدایا فقط اون دوتا رو ازت میخوام خودت میدونی چقدر حساسم به این دو مورد

خب خودت برو سمتش بگو دلم برات تنگ شده، شوهرته غريبه كه نيس.... احساسات كااااملا طبيعه هورمونات بهم ريخته... خودت همش به خودت ياداوري كن كه اين فقط تو فكرته واقعيت نداره... انشالله زود ميگذره...خودت يه كم جو خونه رو عوض كن منتظر نمون

ميشه براي حل مشكلم صلوات بفرستين❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب نکن اینجوری با خودت,شاید زیاد بهش گیر میدی ؟ مردا از گیر دادن خوششون نمیاد اصلا, اون وقت حو ...

اره واقعا بهش گیر میدم. همش توی سرم یه چیزی میچرخه از مغزم بیرون نمیاد عاشق بودنش زبان زد فامیله ولی من همش استرس

خب خودت برو سمتش بگو دلم برات تنگ شده، شوهرته غريبه كه نيس.... احساسات كااااملا طبيعه هورمونات بهم ر ...

اصلا نمیشه میگم دیگه تموم با خودم بسه یه دفعه میاد سراغم این فکرا... همش خیال میکنم منو دوس نداره 

اره واقعا بهش گیر میدم. همش توی سرم یه چیزی میچرخه از مغزم بیرون نمیاد عاشق بودنش زبان زد فامیله ولی ...

درکت میکنم چون خودمم از آدمهایی هستم که خیلی گیر میدم, ولی دارم روی خودم کار میکنم, چون اونجوری بیشتر ازم فاصله میگرفت, ولی وقتهایی که آروم بودم و بهش گیر نمیدادم اروم بود و بیشتر باهام خوب بود,چون حساسیتمون الکیه, گیر رو باید به کسی داد که کار اشتباه زیاد کرده,  نه کسی که بیگناهه 

توی هفت سال زندگیمون فقط یه بار دوسال پیش فهمیدم یه خط دیگه داره و باهاش پیجای س.. میبینه.. بعدش قهر کردم یه ماه بعد خودم برگشتم بخاط ر دلتنگیه دخترم و از اون روز به بعد تحت نظر دکتر قرص خوردم ارم شدم الان باردارم و هیچ کاری نمیتونم بکنم. یکی ام اینکه خیلی دلسوزه همش میگم زنهای خراب میتونن گولش بزنن

خب باهاش صحبت کن و بهش مشکلو بگو ...هرمونات بهم دیخته 

اخه نمیفهمه که اصلا حوصله توصیه های پزشکی نداره

من چی بگم که شوهرم و بهش اعتماد کامل دارم و منکه زنشمو بزورتحمل میکنه چه برسه به کسه دیگه.

اما من یه آدم کاملآ احساسی ام اما اون از احساس و عواطف صفره. فقط وقتی .... میخادمیادسمت. اونم چهارپنج روز یه بار. به غیراون اصلآ انگارنه انگار. من هستم. اگه من نرم پیشش

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

عزيزم به نظر ميرسه شوهرت بخاطر اينكه باردار هستي با وجود اينكه احساس نياز مي كنه ازت فاصله ميگيره و همين باعث ميشه از نظر شما ساكت و تو خودش و مرموز ب نظر برسه نگران نباش.مشخصه همسرت ادم سالمي هست.بهش گير نده اما توي اين دوره بارداري ب خودت برس و مرتب باش لختي پختي نپوشي هواييش كني ها فقط مرتب باش و ب خودت برس و خونه و غذات هم مرتب و به راه باشه حتما حتما حتما. تا سر حال بياد.نگران هيچي هم نباش

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
عزيزم به نظر ميرسه شوهرت بخاطر اينكه باردار هستي با وجود اينكه احساس نياز مي كنه ازت فاصله ميگيره و ...

بخدا همونطورم. ولی حس میکنم بخاطر بارداری ازم چندشش میشه

من چی بگم که شوهرم و بهش اعتماد کامل دارم و منکه زنشمو بزورتحمل میکنه چه برسه به کسه دیگه. اما من ی ...

این هفته ای یه بار فقطم فکرکنم دلش واسه من میسوزه

منم همین جوری شدم همش به خاطر بارداریه من خیلی.کلافه ام

من که داغونم. شوهره توام میگه یه مدت برو جایی