2777
2789

خانما خواهرم ی مدت ذهنم مشغول کرده من ی دختر ۶ساله دارم‌.قبلا خیلی لاغر بوذ ی مدت ی کم پرتر شده برجستگی سینه ی خورده داره تپل نیس ولی پرتر از قبل شده... خواهرم گیر داده ببرش دکتر رشد..برای دخترت آمپول توقف رشد بزنه،وگرنه زوذ به سن بلوغ میرسه.من نمیدونم نشونش چیه.یعنی ممکنه زوذ ب بلوغ برسه؟شهر خودمون هم دکتر درست حسابی نداریم.شهر دیگه هم برام مقدور نیست..میترسم دخترم زود به بلوغ برسه.میترسم هم زوذ به بلوغ برسه هم قدش رشد نکنه...من تجربه ای ندارم میشه راهنمایی کتید اونا ک تجربه دارن!؟نگرانم کرده خواهرم همش میگه ببرش امپول  توقف رشد بزنه نمیدونم چ امپولیه.هر کس تجربه داره راهنمایی کنه ممنون میشم..

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تپله شاید واسه اونه اگه نه که که طبیعی نیس تو ۶ سالگی سینه برجسته شه

خواهر من امسال کلاس ششم کم کم شد مثلا..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

آمپول توقف رشد بزنه که بدتره😕😕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

امپول توقف رشد نیست  امپول هورمونی رشد قد هست  ویا امپولی که از بلوغ جلوگیری میکنه

بنظرتون یرای دختر من لازمه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اگه تپله شاید واسه اونه اگه نه که که طبیعی نیس تو ۶ سالگی سینه برجسته شه خواهر من امسال کلاس ششم کم ...

ی خورده پر شده سینه ی خورده بخاسر چربی و تنقلات ک میخوره ی خورده برجسته هست چربی زیر سینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

والا من اصلا سر در نمیارم  سه تا دختر دارم ولی خیلی کوچیکن

منم سر درنمیورذم..خواهرم انداخته سرم ک برجستگی سینه داره ببرش دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بنظرتون یرای دختر من لازمه؟

نمیدونم چقدر سینه اش رشد کرده ولی معمولا از ۸سالگی یکم شروع میکنه به رشد 

قدش نسبت به هم سن و سالاش چطوره اره اگه بلوغ زودرس داره حتما بزن وگرنه یه عمر با کوتاهی قد اذیت میشه

نمیدونی عمه هاش چه سنی پریود شدن؟