خانما خواهرم ی مدت ذهنم مشغول کرده من ی دختر ۶ساله دارم.قبلا خیلی لاغر بوذ ی مدت ی کم پرتر شده برجستگی سینه ی خورده داره تپل نیس ولی پرتر از قبل شده... خواهرم گیر داده ببرش دکتر رشد..برای دخترت آمپول توقف رشد بزنه،وگرنه زوذ به سن بلوغ میرسه.من نمیدونم نشونش چیه.یعنی ممکنه زوذ ب بلوغ برسه؟شهر خودمون هم دکتر درست حسابی نداریم.شهر دیگه هم برام مقدور نیست..میترسم دخترم زود به بلوغ برسه.میترسم هم زوذ به بلوغ برسه هم قدش رشد نکنه...من تجربه ای ندارم میشه راهنمایی کتید اونا ک تجربه دارن!؟نگرانم کرده خواهرم همش میگه ببرش امپول توقف رشد بزنه نمیدونم چ امپولیه.هر کس تجربه داره راهنمایی کنه ممنون میشم..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)