2777
2789
عنوان

درمان گرایش

437 بازدید | 27 پست

ببخشید این تاپیک رو زدم 

ولی امکانش هست کسی که اینطوری هست درمان بشه یا گرایشش عوض بشه(یه دختر که گرایش به داره)امکانش هست عوض بشه راهش چیه؟

اینم بگم که دختر ۱۶سالشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً

اره عزیزم تو این سن تو مدارس زیاده چون تو محیط دخترونه بودن اون گرایشات جنسی که در بلوغ کم کم ظاهر میشه و تو محیز و ارتباط با پسری نبودن این شکلی میشن ولی من پست قبلیتو خوندم برای برادرت خیلی زوده برای اون دخترم همینطور باور کن معیارای ادمها فرق میکنه تو هم خودتو اذیت نکن از سر برادرت میفته نگران نباشه خودت به فکر درس و پیشرفتت باشه روی این مسائل تمرکز نکن.

اره عزیزم تو این سن تو مدارس زیاده چون تو محیط دخترونه بودن اون گرایشات جنسی که در بلوغ کم کم ظاهر م ...

منم خالم معلم میگه هر روز بساط داریم دوتا و چتدتا باهم.میگیریم!

وارد فاز عملی میشن جدیدااا

آره عزیزم صدرصد امکانش هست. چون این گرایش رو خدا نذاشته تو نهاد آدم. و اثرات محیطه و القا کردن های ب ...

عزیزم نگو این حرف رو مگه میشه خدا نذاشته باشه😐

الان دو تا پنگوئن نر تو باغ وحش هستن که همجنس گرا هستن اونا هم فیلم دیدن یا تحت تاثیر چیزی قرار گرفتن؟

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....