2777
2789

سلام بچہ ھا 

من حدودا پنج ماہ نامزدم نامزدم با جاریم خیلی گرم میگیرن البتہ مطمئنم چیزی بینشون نیس ولی خیلی ناراحت میشم نمیدونم چیکار کنم بنظرشما بیخیال باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کن هروقت از هرکاریش که ناراحت شدی در هر زمینه ای 

وقتی تنهایین البته نه جوری رفتار کن که انگار تو اشتباه کردی نه جوری که انگار اون خیلی بده و غیر قابل تغییر اینجوری به تفاهم میرسین منم اویل اینجوری بودم

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
باهاش صحبت کن هروقت از هرکاریش که ناراحت شدی در هر زمینه ای  وقتی تنهایین البته نه جوری رفتار ...

اجی میگم ولئ قبول نمیکنہ میگ مث خاھرم خستہ شدم خیلی ناراحت میشم تو بم میگی دقیقا چیکار کردی

اجی میگم ولئ قبول نمیکنہ میگ مث خاھرم خستہ شدم خیلی ناراحت میشم تو بم میگی دقیقا چیکار کردی

وقتی که حال هردو خوب بود .بصورت کلی میگفتم که وقتی با زنی گرم میگیری نزدیکش میشینی یا پیشم میگی مثلا لباسش خوب بود تعریف میکنی من من خیلی ذهنم بهم میریزه و اذیتم میشم لطفا پیشم رعایت کن میدونم که تو دلت هیچی نیس میدونم که فقط منو دوس داری حالا اینقد تلاش میکنیم که هیچ جا به مشکل نخوریم این موردم پیشم رعایت کن تا به زندگی جدیدم عادت کنم و کم کم عادی شه.

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

منم با شوهر خواهرم خیلی احساس صمیمیت دارم عین داداشمه ولی حرمت ها همیشه بینمون حفظ شده در حد خط و خطوط مشخص خدا همیشه حرمت داریم ولی واقعا عین داداش هست برام حتی وقتی دانشجو بودم میومد دانشگاه دنبالم هر وقت کمک نیاز داشتم کمکم بود ولی همسرم چون دید حدود خدا رو رعایت میکنیم هیچ وقت ناراحت نشد تو هم اگر میبینی حدود رو رعایت میکنن حساس نشو منظورم متوجه میشی دیگه از نگاه ها منظور مشخصه به چه نیتی باهم حرف میزنن خانما خودشون ببشتر میفهمن بقیه زنها چه حسی به شوهرشون دارند اگر واقعا خواهر برادریه حساس نشو اگر پا رو خط قرمزا نمیزارن حساس نشو

تازه شوهر من واقعا ادم حساسیه شاید باورت نشه چقدر حساسه ولی این مورد رو واقعا حساس نیست چون میدونه واقعا داداشمه در حدی که یبار از سفر اومده بودیم خونه ام زیرو رو بود وسایل سفر ریخته بود کف خونه زنگ زدن ما داریم میایم خونتون من واقعا معذب نشدم اونا هم اومدن وسط همون شلوغی ها نشستن چقدر هم گفتیم و خندیدیم حالا اگر باهاش صمیمی نبودم توی اون اوضاع خونه شاید اصلا راش نمیدادم 

همونطور که من اگر خونه اونجوری باشه حتی جلوی مادرشوهرم خجالت میکشم