2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل کنیم😔💔

377 بازدید | 50 پست

حس بدی دارم حس میکنم شوهرم داره بهم خیانت میکنه خیلی سرد شده وقتی از سرکار میاد شاید دو کلمه باهم حرف میزنیم اصلا بهم نزدیک نمیشه سریع میخوابه برعکس قدیم قبلنا هرچقد هم بد بود حوصلمو داشت قبلا بیکار میشد سریع بهم زنگ میزد الان نه و دیروزم از زبونش در رفت ک به یکی از همکاراش صحبت میکرد گف قربونت برم.... حالم بده دارم دیوونه میشم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعی خداکنه اینجوری باشه ولی خب قبلنم که خستگی کار بود🙂💔

بخودت برس. بد به دلت راه نده. حتی چیزی هم خدانکرده دیدی به روش نیار. چون من به رو شوهرم آوردم بدتر شد بیحیاترم شد

دیوونه چرا بشی... خیلی خودتو درگیر شوهرت کردی.... به خودت فقط فک کن... سریال نگا کن... برو بازار... والا من تجربه اینم دارم خیلی استرس بدی به جونم انداخت ولی دیگه فراموش کردم... دیگه مثل قبل گیر هم نمیدم بهش اعصابم هم راحته.... ولی اگه اون شب طرفت نمیاد خودت پیش قدم بشو..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باهاش صحبت کن بهش بگو این بی اهمیتیش باعث میشه تو ام حست نسبت بهش عوض بشه و... زود قضاوت نکن راجبش ...

بهش گفتم حرف بزنیم گفت حوصله ندارم گفتم دارم نسبت بهت سرد میشم گفت حوصله ندارم میخوام بخوابم حتی نمیخواد باهام حرف بزنه

دیوونه چرا بشی... خیلی خودتو درگیر شوهرت کردی.... به خودت فقط فک کن... سریال نگا کن... برو بازار... ...

نمیدونی شاید بخاطر اینه که مشکل دارم بچه دار نمیشم هزار تا دلیل دارم اما خب عشقه چه میشه کرد😔💔