مادر شوهرم زنگ زد بهم گفت فردا شام دعوتید، بیایید خونمون .منم گفتم مرسی شب همسرم بیاد بگم بهش باشه .راستش من دلم نمیخواد برم بخاطر اینکه. اونجا باید. تنها باشم کسی باهام حرف نمیزنه خواهر شوهرام و جاریام دو به دو باهمن نهایت مادر شوهرم چهار کلوم باهام حرف بزنه. بعدم چون کوچیکترم. تو رو در وایسی باید ظرفارم بشورم. اخرشم کلی متلک و تیکه میشنوم از خاهر شوهرام. ناراحت میام خونه غرشو به شوهرم میزنم. اونم زبون نداره پشتم دراد باهم دعوامون میشه. ازطرفیم من نرم. شوهرم میگه من باید برم زشته. نمیخام تنها بره و کلی هم ازش کار بکشن و حرف بکشن. نمیدونم چیکار کنم دوتا از جاریامم باهام حرف نمیزنن ساکتن اخه خواهرن یکیشون فقط حرف میزنه در حد خیلی رسمی نه صمیمی نمیدونم چیکار کنم برم نرم. اگه برم اینطوری نرمم میگن دعوت کردیم نیومدی ادب نداری و فلان موندم چیکار کنم
یا بچسب به شوهرت و کلا سرتو گرم اون کن که دوتا تون تنها نباشید بقیه هم حسرتتونو بخورن
لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقد بی سیاستی دختر دیر برو مثلا نیم ساعت قبل شام برو یکم بشین لازم هم نیست زیاد صحبت کنی نهایت یه کتابی چیزی ببر اگه حوصله ت سر رفت بخون ظرفا رو هم یکمشو بشور بقیشو بذار بقیه هم فیض ببرن خودتو خسته نکن که اومدی خونه هم انقد عصبانی نباشی
نه باید بری ک بفهمن برات مهم نیست انوقت شوهرت تنها بره ک خیلی بد تره
اونم میگه باید برم. کمکشون کنم. هر سال مهمون دارن زشته تنها بزارمشون. باشه تو نیااا. برمم باید هی میگن بچه دار نمیشی چرا. ببین فلانی زود اورد. تو چرا نمیاری و ازین حرفا.