2777
2789

از جمله خواهر خودم ... من خودمم مال آخرای دهه هفتادم ، خواهرمم ۱۸ ۱۹ سالشه ولی ی لحظه م نمیتونم تحملش کنم ... آنقدر این آدم غده

به طرز عجیبی زبون نفهمه .‌‌.... بچه های این دهه به شدت بزرگ کوچیکتر و احترام حالیشون نیست ، و اینو افتخار و شجاعت می‌دونن 🤦

بابا ی درصد احتمال بدید بزرگتر ی کم بیشتر  سرد و گرم چشیدن اگر حرفی میزنن پشتش ی تجربه ای خوابیده ...

توی همه چیزززز گارد دارن و غدبازی درمیارن و ادعای فهم و کمال دارن 🤦

البته ی عده الان بهشون برنخوره ، منظورم همه نیستن

اکثرشون😂

دارم از حرص منفجر میشم ...

پریشب با دوستای شوهرم رفتیم بیرون ، خواهرم گفت منم میام ، قرار شد خودش بیاد اونجایی که قرار داشتیم و ما هم با موتور رفتیم که توی ترافیک نمونیم ... برگشتن نصف شب شد بابام نیومد دنبال خواهرم ، اسنپ هم خیلی دیر وقت بود ، خواهرمم ی پیراهن ساحلی پوشیده بود هرچی بهش گفتم تو نمیتونی با پیراهن ساحلی بشینی روی موتور ، می‌ره بالا تموم زندگیت پیدا میشه هی محل نداد بهم جلوی شوهرم بی احترامی کرد 

نشستیم پشت موتور ، برگشتم پاهاشو چک کنم ببینم تموم جونش پیدا نشده باشه ی جوری گارد میگیره و دعوا می‌کنه😶

آخر سرم پیاده شد اسنپ بگیریم اصلا انگار ما حیوونیم انگار نه انگار برای خودش شروع کرد به پیاده رفتن توی خیابون هرچی صداش کردیم محل نداد ، ساعت یک نصف شب!!!😶 

امروزم باز خر شدم گفتم گناه داره امروز میخواستیم بیایم مسافرت خانواده همسرمم هستن ، گفتم بیارمش با خودمون ،

حالا اومدیم شب شده من و خواهرم توی ی اتاقیم ، پدرشوهرم اینا بیرون خوابیدن ، هرچی بهش میگم آروم حرف بزن ، مودب باش 

از عمد لجبازی می‌کنه بلند میگه چی میگی اوسکل😐🤦

هی تکرار می‌کنه...

خدایا ، چرا هیچ جوره موفق نمیشم با این آدم تعامل کنم!! خیلی دنبال رفاقت کردن و درست رابطه م با خواهرمم ولی اصلا باهم نمیسازیم🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم تاثیر فضای مجازی میتونه باشه قدرت تو خالی میدن

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

ببخشید ولی چقد بی ادبه 😐

من آرزوم بود به خواهر داشتم 

اونم یه خواهر مودب و فهمیده مثل شما که بزرگتر از خودم باشه خیلی نعمته خواهر ولی من ندارم :) 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

امروز تو گروه ما هم یه دونه مثل خواهرتون داشتیم چقدر باش صحبت کردیم و راهنماییش کردیم برا زندگی مرغش یه پا داشت بدون هیچ احترامی خداحافظی گروه ترک کرد 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

چه اصراری هس اونو با خودتون ببرین😐

مگه دوستای شوهرت خواهرشونو میارن؟ 

یا چه اصراری بود ببرینش با خودتون به مسافرت؟! 

با توجه به شناخت روی خواهرت. یکم سختگیری کنی بهش ادم میشه. زیاد رو میدی بیشتر پرو میشه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن