2777
2789
عنوان

بهم گفت اگر ولم کنی بری نذر میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 21 پست
مال و اموالش رو توقیف کردی مجبوره توافقی طلاقت بده اگه رفتی دیگه اصلا کوتاه نیا و آشتی نکن .

بدون بچه هام دووم نمیارم اونا رو هم میخوام

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ ک چ دلتو شکسته 

خیلی سخته بعد تحمل همه چی بخاطرش اینجوری بی منتت کنن این حرفهارو بزنه بهت 

چطوری میتونن قلب زنی ک همه چیشو ب پاشون گذاشته این حرفارو بزنن و نادیده بگیرن 

والله پشیمون مبشه بعدش میفهمه خوبی هات وقتی دیگ ازش دریغ شد الان کلش داغه فکر کرده همه مثل تو میشن همینقدر تحمل میکنن

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
فقط بی صدا به سرعت این کارو انجام بده تا به نام کسی منتقل نکرده 

فکرشم نمیکنه بخوام برم من سالهاست که باهاش ساختم می‌دونه بدون بچه ها جایی نمیرم مدام میگه برو

آخ ک چ دلتو شکسته  خیلی سخته بعد تحمل همه چی بخاطرش اینجوری بی منتت کنن این حرفهارو بزنه بهت&n ...

دوروزه خوابو خوراکو ازم گرفته دخترم بزرگه میبینه گریه هامو غصه میخوره بمیرم براش

اونا رو هم میده نگران نباش  جوری نشون نده که به بچه ها وابسته ای  بگو می‌خوام ازدواج کنم ...

خیلی به آینده خودمو بچه ها فکر کردم دوساله فکر میکنم دلم میخواد برشون دارم برم یه شهر دیگه