2777
2789
عنوان

چرا اینستا اینجوره؟

339 بازدید | 32 پست

بعد مدت ها رفتم توش ، جو خیلی عوض شده ، تا دلت بخواد مرد و زن بهم توهین میکنن چخبره واقعا؟

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟

آره ، آخرین پستی که دیدم ی پسر پست گذاشته بود خانم هارو سر اینکه از تجا*وز میترسن مسخره کرده بود 

من کلا پاک کردم راحت خیلی مسخره بود مخصوصا حجاب استایلا با اینکه خودم حجابم کامله 

من زیاد حجاب استایل تو اکسپلورم نیومده ، خودمم محجب نیستم ولی واقعا فیلم هستن

کلا اینستا ندارم خلاص

عوضش نی نی سایت خودش یه پا اینستاس🤷🏻‍♀️😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
بستگی داره چی ببینی..من قبلا خیلی میرفتم الان فقط زمان بیکلری میدم یخورده پیجهای طنزو میبینمو میام ب ...

والا تازه نصب کردم و اولش پیج زبان دنبال کردم ولی باز تو اکسپلور میومد

عوضش نی نی سایت خودش یه پا اینستاس🤷🏻‍♀️😂

من تو نی نی سایت احساس امنیت بیشتری دارم ولی

من کلا پاک کردم راحت خیلی مسخره بود مخصوصا حجاب استایلا با اینکه خودم حجابم کامله 

ینی لخت باشن خوبه ؟؟؟ 

چرا شما خانم چادری پشت خانم باحجاب نیستی ؟؟ 

فرقه انداختن بین خانمهایی باحجاب اسمشو گذاشتن حجاب استایل .

حتما باید لخت باشن .

چرا با ،حجاب ک تو جمع باشه و زیبا باشه مخالفید؟؟

من زیاد حجاب استایل تو اکسپلورم نیومده ، خودمم محجب نیستم ولی واقعا فیلم هستن

ببین انقد ناز وادا عشوه میان هزار جور ارایش دارن از بی حجابا بدتر ولی روسریشون محکمه باگیره بستن یعنی چی نمیفهمم

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز