2777
2789
عنوان

به عنوان بزرگتر چه نظری دارین؟

43 بازدید | 2 پست

بعضی وقتا که به بقیه نگاه میکنم که دارن عشق و حال میکنن با خودم میگم من چرا خودمو باید بکشم تا موفق شم؟ چرا اینقدر سختی بکشم و این فکر باعث میشه هرچی برنامه ریزی کرده بودم خراب بشه... تو سنی که همه دنبال خوشگذرونین باید بگذرم از خیلی چیزا و واقعا هم نمی‌دونم قراره راضی باشم آخرش یا نه

نمیدونم چیکار کنم🤦🏻‍♀️

راه حلی چیزی؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

این خوش گذرونی تا ی سنی بهت حال میده

از یجا به بعد به خودت میای میبینی به کجا رسیدی شاغلی؟ تحصیلکرده ای؟

خوش گذرونی در حد اعتدال با دوستان خوبه

بیش ازون باعث میشه از آینده جا بمونی و قطعا پشیمون شی

این خوش گذرونی تا ی سنی بهت حال میده از یجا به بعد به خودت میای میبینی به کجا رسیدی شاغلی؟ تحصیلکرد ...

جدیدا واقعا دارم به خوشی های همسن و سالانه غبطه میخورم... شک کردم به مسیرم و خودم...

البته سعی میکنم برا خودم یه دایره ارتباطات واقعی داشتنی باشم ولی واقعا نمیتونم کسی رو پیدا کنم که از خوشیای زودگذر یکم گذشته باشه:(

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.