2777
2789

پدر شوهرم بناست بابام گفت سوال کن فلان چیز بخوام توی باغ بسازم چقدر میشه بهش گفتم گفت پول بابات مفته اگه مفته یک گاوی بکشه گوشتش پخش کنه میخاستم بگم فکرنکنم به شما مربوط باشه هیچی نگفتم سکوت کردم فهمیدن ناراحت شدم خیلی هیچ کس خبر نداره ولی بابای من خیلی کمک مالی می‌کنه وهیچ کس هم نمیدونه جز خانواده خودمون حتی شوهرمم خیلی نمیدونه

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

پدر شوهرم کلی بدهی داره بابت خونه ای که ساخته وداره کار می‌کنه وام بگیره کم کم بده فکرکنم توقع داره بابام این پول رو بده بهشون

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکاری که به اشنا میگید زنگ بزنید به چندتا بنا قیمت بگیرین  .   مردم چشم دارن یکی ازشون مو ...

نمی‌دونم دردشون چیه از حسادته از چیه خدا می‌دونه 

حسودن!! به شما چه بقیه با پولشون چیکار میکنن؟ باید از شما اجازه بگیرن😒

دقیقا منم میخاستم همین بگم