2777
2789

برای بارداری انجام میدن شنیدم انجام میدن بعضیا جواب گرفتن

مثلا یکی میگف ایت الله جاودان کسی بوده نتبیجه بگیره

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

منم بچه دار نمیشدم خواب دیدم یکی بهم گفت چله داری منم صب بیدار شدم به مامانم گفتم چله چیه تو خواب دیدم بعد دیگه لراموش کردم دوسال بود باردار نمیشدم ماه قبل مامان بزرگم برام چله بری کرد این ماه باردار شدم

حالا نمیدونم تاثیر اون بود یا دارو ها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بچه دار نمیشدم خواب دیدم یکی بهم گفت چله داری منم صب بیدار شدم به مامانم گفتم چله چیه تو خواب دی ...

چجوریه منم حس میکنم هست همچین جیزی برام 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
دربارش توضیح میدی لطفا چجوریه؟! 

والا من خودمم زیا نمیدونم گلم 

متوجه شدی حتما لایکم کن عزیزم

چشم

پس یه چله بری بکن ضرری نداره که 

نمیدونم پیش چ کسی انجام بدم عزیزم میشناسید کسیو 

چشم

وای یه چیزاییی دیدم تو سایت برا چله بری... 

برا زن حامله رو شنیده بودم تا چهل روز زنی که تازه زایمان کرده نباید بره دیدنش چون چله میافتع ولی اینکه اگه دونفر عقدشون نزدیک هم باشه و دیدن هم برن رو نشنیدم... وای  استرس شدید گرفتم...  من زمانی که عقد کردم یه هفته بعدش دخترعموم عقد کرد و دیدیم همو... خدانکنه چنین اتفاقی افتاده باشه... 

اللهم،همان که میدانی ... :)