losefcherry مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 298 عنوان دوچرخه سواری رون پا رو لاغر میکنه؟ 638 بازدید | 8 پست یک ماهی هست که تقریبا هر شب میرم دوچرخه سواری به مدت ۲ تا ۵ ساعت،احساس میکنم رون پاهام لاغر شده،براتون پیش اومده؟توی یه تاپیک دیگه دیدم خانومه گفته بود رونام خیلی بزرگ شده با دوچرخه سواریچرا برا من برعکسه؟ 1403/03/27 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdiyeh011 عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 3388 من با دوچرخه سواری رونام لاغر شدن ما زنها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع میکنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخنها، موها، حرفها و رابطهها..
موور عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 2830 بعدش پروتئین میرسونن به عضله ای که کار کشیدن ازش نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
losefcherry مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 298 من با دوچرخه سواری رونام لاغر شدن تو چه مدت لاغر شدن؟رژیم هم داشتید؟
mahdiyeh011 عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 3388 تو چه مدت لاغر شدن؟رژیم هم داشتید؟ یه ماه روزانه درحد ۱ ساعت دوچرخه سواری میکردم ، نه رژیم نداشتم ما زنها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع میکنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخنها، موها، حرفها و رابطهها..
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5434 میدونی چقد کالری میسوزونه؟دوساعتش ۱۰۰۰ کالری میسوزونه شما پنج ساعت دوچرخه سواری میکنی اگ کالری مصرفیت کمتر باشه به منفی میرسه نه تنها چربی اب میشه بلکه عضله هم میسوزه درصورتی حجم میگیره که پروتئین زیاد بخوری عضله بسازی اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
losefcherry مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 298 میدونی چقد کالری میسوزونه؟ دوساعتش ۱۰۰۰ کالری میسوزونه شما پنج ساعت دوچرخه سواری میکنی ... آها،اتفاقا دریافتی ام رو حساب میکنم،پس منفی میشه
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5434 آها،اتفاقا دریافتی ام رو حساب میکنم،پس منفی میشه پس لاغر میشی نگران نباش مواظب ویتامین بدنت باس اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸