2777
2789
عنوان

وای بیاین بگم چیشد تو حوزه ما😭

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 63 پست
خدالعنت کنه باعث و بانیشو اومدن استرس کم کنن یه کنکور و کردن هزارتا کنکور

آره دقیقا حالا مافیای نهایی هم روی کار اومد

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ما کنکوریا و خصوصا پشت کنکوریا خیلی تحت فشاریم😔 دعامون کنین 💔🙏

آره ما محتاج دعای شناسیم لطفا دریغ نکنید😭💗✨

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
اخیی عزیزم چقدر بده  دیدن همچین صحنه ای من یبار رفته بودیم مسافرت شمال ی دختر خانمه بهم گفت حوا ...

خیلی بده 😭 کاش آدم می‌تونست فراموش کنه

مشکل چی بود نفهمیدم  غش کرده بود یا چی

من خودمم نفهمیدم فک کنم غش کرده بود یا .... نمیدونم بردنش بیرون 

خدا لعنتشون کنه من خودم هر سری تپش قلب میگیرم از استرس

دقیقا منم

راستش افتضاح ما تو مدرسه همش ۱۹ .۲۰ بودیم الان رسیدیم به پاسی 

وضعیت بدی شده... من  هر سری که می رم امتحان بدم در صورتی که خوب هم می دم امتحان ها رو هر لحظه با خودم می گم الانه که موقع پایین اومدن از پله های مدرسه بزنی زیر گریه و آبروت جلوی بقیه بره... فشار روانی بدی رومه   

راستش افتضاح ما تو مدرسه همش ۱۹ .۲۰ بودیم الان رسیدیم به پاسی 

میانگین کل کشور اینقدر اومده پایین ...

خدالعنت کنه نظام آموزشی که باعث این حجم از استرسه دانش آموزامیشه!! اینا آیندشون تباه میشه بخاطر استرس

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

وضعیت بدی شده... من  هر سری که می رم امتحان بدم در صورتی که خوب هم می دم امتحان ها رو هر لحظه ب ...

من واقعا بعضی وقتا حس میکنم مغزم مشکل پیدا کرده که نمیفهمم

صبح میشه این شب 🌱

اره واقعا به ویژه اینکه سر جلسه هم بودی و امتحان هم داشتی

قطعا تابستون کارم‌به تراپی می‌کشه با این روند تو‌رو‌خدا دعا کنید برامون حالمون خوب نیست