2777
2789
عنوان

وای بیاین بگم چیشد تو حوزه ما😭

744 بازدید | 63 پست

توی حوزه ی ما سر امتحان فلسفه ی دختره از اول که اومد معلوم بود حالش خوب نبود بعد صندلی جلوی من نشسته بود ، خلاصه امتحان شروع شد و ی پنج دقیقه گذشته بود ،سرمو بلند کردم دیدم ی دفعه دختره سرش افتاد نزدیکای پای من پاش تو صندلی گیر کرده بود چشماش بسته شده بود افتاده بود رو زمین داشت می‌لرزید 😭 دیگه چند نفر پهلوییم و من صدا زدیم اومدن بردنش 

تا سه ساعت بعد امتحان اصلا هیچ درکی از اطراف نداشتم اینقدر صحنه اش بد بود که فکر نکنم تا آخر عمرم یادم بره

تو حوزه ی ما فقط خودم ی بار تپش قلب گرفتم بردنم بیرون خوب شدم برم‌گردوندن دیگه اتفاق اینطوری نیفتاده بود تو حوزه شما طبیعیه اینا؟ 

تو‌رو‌خدا مامانای گل و خواهرای مهربونم با دلایل پاکتون برای ما دعا کنید 🥺✨ شب و روزم با گریه میگذره  منی که ی روز بسته بودم برای رشته های تاپ حالم باید این باشه ؟... خدایا این همه زحمت کشیدم خودت کمک کن

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

اخیییی عزیزززم

چقدر دلم سوخت براش حالش خوبه الان ؟

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیییی عزیزززم چقدر دلم سوخت براش حالش خوبه الان ؟

نمیدونم خودم تا اومدم بیرون بغضم ترکید اینقدر براش گریه کردم 😭

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

خدالعنت کنه باعث و بانیشو

اومدن استرس کم کنن یه کنکور و کردن هزارتا کنکور

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

واقعا ما کنکوریا و خصوصا پشت کنکوریا خیلی تحت فشاریم😔

دعامون کنین 💔🙏

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

اخیی عزیزم چقدر بده  دیدن همچین صحنه ای من یبار رفته بودیم مسافرت شمال ی دختر خانمه بهم گفت حواست بهم باشه الان میرم بعد یهو افتاد کلا لال شده بودم اصن ی چند نفر اومدن یکم اب و شکلات اینا بهش دادن یکم خوب شد

حوزه خودمون نه ولی بقیه ی حوزه ها مدام آمبولانس رفت و آمد داره💔

این واقعا ظلمه من با تمام وجود آدمای استرسی رو درک میکنم خودمم از همونام

آخی نمره های تو چطورین؟

اونظور که واسه رشته ی تاپ میخواستم نشد شرایط خیلی بد بود + بیخوابی شبام‌ نتونستم تمرکز کنم

معدلم زیر ۱۹ میشه

سریکی از امتحانا سه بار آمبولانس اومد

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

پس چرا ما هر آنقدر بیخیالیم

عزیزم استرسی بودن خیلی بده شما تلاشتو بکن ولی سعی کن سر آزمون بی خیال باشی نزار مثل ما بشی