2777
2789
عنوان

لاشه ی حیوونا رو نخورین💯

| مشاهده متن کامل بحث + 4824 بازدید | 160 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه حیات برای انسان هست  بد نیست قرآن بخونید

قرآن هم بخونم باز هم بعضی چیز ها هست مثل همین موضوع که خب من تاحالا نشنیدم و الان متوجهش شدم 

حتی اگر عجوبه قرآن هم باشم دلیل بر این نیست که راجب هر موضوعی دانایی کامل داشته باشم و هر آنچه که شما میگید رو من خونده باشم !

حسم

گیام حس داره لطفا نخور دیگ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

والا لاشه نمی‌خوریم گوشت میخوریم . محض اطلاع خون خوار ترین انسان های تاریخ گیاه خوار بودن. البته گ ...

نکردم تو حلق تون فقط خواستم بدونین

اینهمه حیوونو توی یه روز قربانی کردن هیچ جوره درست نیس

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

من پدر خودم در طول سال حدااقل دوبار گوسفند میکشه واسه مصرف خونه اگ سخت نبود بابام کلا از بیرون نمیگرفت و همش گوسفند میکشت یعنی الان بابای من داره گناه میکنه و حیون کشی میکنه؟؟

خیلیام گوسفندو واسه نیاز خودشون میکشن و میزارن توی این روز ذبح کنن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
مشتی تو نخور  ب بقیه چیکار داری

اصن شما آزادی هرطور میخوای زندگی کنی

من میگم این رسم مزخرفه 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
نکردم تو حلق تون فقط خواستم بدونین اینهمه حیوونو توی یه روز قربانی کردن هیچ جوره درست نیس

هرروز در ما دنیا کلی حیوان برای مصرف مردم کشته میشن به دین و عید قربان ربط نداره

و درضمن گیاهان هم حس دارن

همه حیات برای انسان هست  بد نیست قرآن بخونید

خوبه قرآن میخونید 

پس حضرت علی و فرمایشات ایشون رو هم قبول دارید؟

میفرمایند: 

شکم های خود را قبرستان حیوانات نکنید . 

روایتی هم داریم کسی که گوشت نمیخورد از ما نیست و توصیه شده هر ۴۰ روز یک بار گوشت خورده شود .   توجه کن ۴۰ روز یک بار ! 

توجه کن به سبد غذایی خودت .. خانواده ات .. اطرافیان .. 

عزیزم خدا گفته زمانی میتونی اینکارو کنی ک انقد خشکسالی باشه ک خیلی گرسنه باشی جای اینکه بچتو بکشی گو ...

نگفته جای بچه گوسفند بخور 

گفته حیوون رو ذبح کن اگ خودتم سیر بودی بده به یه بدبخت گرسنه بخوره 

الان فرقش با خشکسالی اینه ک همچی هست اما خیلیا نمیتونن بخورن به نظرم خیلیییی خوبه ک حدااقل یکروز درسال ادمای بی نیاز از خوردنی خودشون ب دیگران بدن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
نکردم تو حلق تون فقط خواستم بدونین اینهمه حیوونو توی یه روز قربانی کردن هیچ جوره درست نیس

ای بابا!

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

هرچی میشه پای دین و اسلامو میارین وسط

من کاری ب گفته ی اسلام ندارم

میگم حیوون کشی نکنین تو عربستان گفتن روز قربان گل و گیاه میکاریم

حتی اونام فهمیدن ولی ما ایرانیا نه