2777
2789
عنوان

لاشه ی حیوونا رو نخورین💯

| مشاهده متن کامل بحث + 4824 بازدید | 160 پست

🔴 واای از دست شما، الان یعنی تو بیشتر از خدا می فهمی بسه دیگه 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

والا لاشه نمی‌خوریم گوشت میخوریم .

محض اطلاع خون خوار ترین انسان های تاریخ گیاه خوار بودن.

البته گیاه خوار ها قابل احترامه انتخابشون و به ما ربطی نداره .

اما انتظار میره هی گیاهخواری رو نکنن تو حلق ما . بشینید هویج و عدستون رو بخورید و به گوشت خواری ما احترام بذارید بوس بهتون 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا گفته  حتی تو قرآن هم ذکر شده. عجبا  همه جانداران برای انسان هست

عزیزم خدا گفته زمانی میتونی اینکارو کنی ک انقد خشکسالی باشه ک خیلی گرسنه باشی جای اینکه بچتو بکشی گوسفندو بکش بخور

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

در واقع اصلا معنی عید قربان یه چیز دیگه ست 

مردم همیشه اصل رو ول میکنن به حاشیه میچسبن 

به جای اینکه به اصل مطلب فکر کنیم ، اون روز نمیدونم چرا گوسفند قربونی میکنن چجوری به این نتیجه رسیدن ؟ 

همدیگه رو بخوریم شما راضی میشی؟

😂 😂  چه جواب دندان شکنی 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

گشنمون میشه چی بخوریم پس حلال خداست  اینجوری باشه گیاهم نباید بخوریم گناه دارن میکنیمشون

گیاهو با حیوون مقایسه میکنی؟ حیوون جون داره حس داره 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

اگ روز حیوان کشی بود مردم میرفتن سگو گربه و گرگ و روباهم میگرفتن میکشتن 

ولی اون حیوونی رو میکشن ک گوشتشو شماهم میخورید شماهم نخورید قطعا دیگر اعضای خانوادتون استفاده میکنن 

اون حیوونی ک کشته میشه گوشتش به نیاز مندا و فقرا داده میشه 

بیرون ریخته نمیشه 

همین یه روز باعث میشه کسایی گوشت بخورن ک درطول یکسال شاید رنگشم ندیده بودن 

پس لطفا به عقاید دیگران احترام بزارید با شعتر های بی پایه اساس به عقل و فکر دیگران توهین نکنید به شما چه دوسنداری نکن 

الان کسی اومده به شما میگه گوسفندت کو؟کجا کشتیش؟چرا نکشتی؟؟؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
چه ارتباطی داره  مگه روزای دیگه گوشت و مرغ نمیخوری؟  اگه دور بریزن‌آره بده  ولی خب ...

خداروشکر سه ساله کاملا گیاهخوارم حسن بهتره 

دیگه گوشت نخور

اونم مال حیوانه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خداروشکر سه ساله کاملا گیاهخوارم حسن بهتره 

حسم