یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حماقته مدرنه بشر !!!!! خدا کجای قران گفته وقتی بکش که از گرسنگی میخوای بچه ت رو بخوری ؟؟؟
اگه هر تفکری رو درک کنم ، این اداهای شما ها رو درک نمیکنم . با افتخار گیاهخوار هستی ولی نمیگی که چقدر مجبوری آمپول و قرص تقویتی به جای اون گوشتها مصرف کنی .
ببخشید تیر اهن میشه اطلاعات درست رو شما دراختیار ما بزارید
تو این روز خیلیاااا گوشتو به اندازه نیاز برمیدارن و مابقی بین نیاز مندا پخش میکنن
اینکه اشتباه نیست
اها نکنه اینکه خلیا نمیتونن گوشت بخرن اشتباهه؟
تو کتابا نوشته همه مردم تو ایران توانایی خرید گوشت لازم رو دارن لطفا اسم کتاب رو معرفی کنید من برم مطالعه کنم
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺