2777
2789

من نمى دونم نرمال هست يا نه ؟با وجود ٢٠سال از فوت پدرم من هنوز وقتى ياد خاطرات مى افتم اشكم در مياد بعضى وقتها اين حس كه يك روز مادرم نباشه بغضم مى گيره گريه ام مى گيره در ضمن به خاطر كارم تا يكسال پيش خيلى مرده و مريض ديدم  الان خودم را خاندار كردم اما با مرگ خودم و اطرافيان و تصورش حتى نمى تونم كنارم بيام شما هم اينجوريد ؟

مادر شدن ارزويم هست 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور الان 12 ساله مادرمو از دست دادم ولی هر روزی که میگذره حالم بدتره .. خییییلی سخته خیلی الان همش به این فکر میکنم که اگه من نباشم بچه هام چی میشن   

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....

منم فردا چهلم مامانمه درسته رسما بدبخت شدم ولی خب تنها امیدی که منو زنده نگه داشته اینه که هر کاری در توانمه برای شادی روحش انجام بدم 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
منم ۶ ساله پسرمو از دست دادم. پنجشنبه که میشه قلبم پر پر میشه

عزيزم اين خيلى بده خدا داغ اولاد نصيب نكنه فرزند اول مادرم هم چند سالش بود فوت كرد هنوز بعد ٥٠سال زنده هست در قبلش 

خدا بيامورزه 💐🙏

مادر شدن ارزويم هست 🙏