2777
2789
هرچی جز بلاگری🗿

خوبه ک,اون دختره بود علوم آزمایشگاهی میخوند با دوس پسرش ازدواج کرد از راه دور بودن 

اسمش چی بود شیما شیوا 

داره الان فقط فخر فروشی می‌کنه رفته روسیه هزینه هاشو می‌ذاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ک,اون دختره بود علوم آزمایشگاهی میخوند با دوس پسرش ازدواج کرد از راه دور بودن  اسمش چی بو ...

اونو ولش کن... بلاگر بشی شبیه بقیه علاوه بر زندگی روزمره ات باید خیلی چیزای دیگه ام پخش کنیاااا... من گفته باشم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

سلام کسی هست کد معرفی ب لو بانک بخاد

قراره به ازای عر دعوت200بده هرکی نصب کنع100شوبهش میذم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

از کجا شروع کردی ؟براش چ کار هایی می‌کنی ؟

سلام عزیزم. از صفر شروع کردم. وفقط میتونم بگم بهترین شغل رو دارم و عاشقشم و حسابی کارم گرفته. اگه دوست داشتی شماره بدم کار بهتون کامل معرفی میشه

چطوره؟

سلام عزیزم. خیلی عالیه من با اینکه یه مدت معلم بودم ولی الان خیلی راضیم از کارم تایمش مال خودمه حس خوبی دارم درامدمم عالی. اگه خواستی شماره میدم کار رو کامل براتون توضیح میدن