2777
2789
عنوان

خانما کدوم تون خونه پر رفت و امدی دارین و خسته شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 42 پست
اونموقع میبینی دورت خلوت شده و احساس خلاء ببین مطمئنا خوش رویی ک مهمون از روت میبینه و میاد 

ولی من به قدری برا همه خوب بودم که دیگه از حد گذشته  من به خودمم دارم ظلم میکنم وقتی صبح تا شب سرپا باشی و درگیر پخت و پز. و نه جونی برا رسیدگی به خودت و بچه هات و همسرت نداشته باشی  و همه برنامه هات بهم بریزن اونوقت که ادم میفهمی مهمان باید خودش هم درک و شعور داشته باشه و شرایط طرف بسنجه بعد هماهنگ کنه و بره منزل کسی نه اینکه  خودش بدون دعوت بیاد و تازه مهمون هم دعوت منه که مثلا بگه من خوبم همه رو دور هم جمع کردم  

اونموقع میبینی دورت خلوت شده و احساس خلاء ببین مطمئنا خوش رویی ک مهمون از روت میبینه و میاد 

نه اصلا چنین اتفاقی برا من نیفتاد . کلا فامیل ما همیشه قبل جایی رفتن تماس میگیرن . این ی مورد جدید بود ک من گفتم بهشون حالا همیشه تماس میگیره اتفاقا زیاد باهاش در رفت و آمدم . سر زده جایی رفتن قبول کن خیلی بی فرهنگیه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا بگو چه کار کردی  من واقعا شرایط این حجم از  پرویی ندارم دیگه شورش در اوردن 😅

مستقیم گفتم تماس بگیرین از قبل 

چندبار هم گفتم باید یک دو ساعت دیگه برم جایی کار مهم دارم 

وسایل پذیرایی فقط در حد چایی که گرم کردم آوردم یعنی چای تازه نذاشتم 

حرف که میزدن کوتاه جواب میدادم بدون صمیمیت

بی حوصله بودنم‌رو نشون میدادم 

سرمو میکردم تو گدشی 

صدای تلویزیونو زیاد میکردم میگفتم از صبح منتظر بودم این برنامه شروع بشه و...

زهد ریایی،جهل مقدس...
ولی من به قدری برا همه خوب بودم که دیگه از حد گذشته  من به خودمم دارم ظلم میکنم وقتی صبح تا شب ...

ن دیگ در این حد

اما در هفته یکی دوبار بنظرم بد نیس

مگ  هنوزم هستن افرادی ک دائم پلاس باشن بی دعوت.

!

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

یعنی چی شل کردی چکار میکنی که اذیت نشی😂

به چیزایی که اذیتم میکرد فکر نمیکنم البته به خانه داری هم حرفه ای شدم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
ولی من به قدری برا همه خوب بودم که دیگه از حد گذشته  من به خودمم دارم ظلم میکنم وقتی صبح تا شب ...

ببین سر بی فرهنگی ی عده از زندگی خودت زدی ک بهشون برسی بعد میگی زشت نیست رک بگم تماس بگیرید ؟ 

ناراحت نشو ولی انگار همیشه دم دست بودی براشون عادت کردن 

نه اصلا چنین اتفاقی برا من نیفتاد . کلا فامیل ما همیشه قبل جایی رفتن تماس میگیرن . این ی مورد جدید ب ...

یعنی با لحن جدی حرفت زدی و اونم قبول کرد؟ یا غیر مستقیم بهش گفتی

ببین سر بی فرهنگی ی عده از زندگی خودت زدی ک بهشون برسی بعد میگی زشت نیست رک بگم تماس بگیرید ؟  ...

بله همیشه از خودگذشتگی کردم  و گفتم کسی ناراحت نشه تو خونه ام اما منم حق دارم خسته بشم با وجود بچه هام و درگیری ها دیگه ام تصمیم دارم  خودمو درست کنم  و اینو بهشون بفهمونم که  حد شون بدونن

نه اصلا چنین اتفاقی برا من نیفتاد . کلا فامیل ما همیشه قبل جایی رفتن تماس میگیرن . این ی مورد جدید ب ...

دیگ دوره ای نیس کسی سرزده بره جایی و یا بی دعوت..

حالا اقوام درجه یک،خواهر برادر..پیش میاد یبار در هفته ک اونم من بش عادت کردم چون همیشه درحالت اماده باشم وسواس دارم براهمین سختم نمیشه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

ن دیگ در این حد اما در هفته یکی دوبار بنظرم بد نیس مگ  هنوزم هستن افرادی ک دائم پلاس باشن بی ...

بله هستن ادمایی خودشون دعوت میکنن بدون ذره ای خجالت  و تازه بیان میگن ااا بیا فلانی هم زنگ بزنم بیاد اینجا ببینمش دور هم باشیم😫

یعنی با لحن جدی حرفت زدی و اونم قبول کرد؟ یا غیر مستقیم بهش گفتی

با لبخند و ملایمت گفتم میشه از این ببعد تماس بگیرید قبل از اومدن گفت اره ‌ 

ببین میتونی بگی خواستم یکم پیاده روی کنم حالم خوب نبود

خواستم برم خونه مامانم

خواستم برم دکتر 

حالم مساعد مهمون داری نبود 

انسان اند میفهمن خب 

بله همیشه از خودگذشتگی کردم  و گفتم کسی ناراحت نشه تو خونه ام اما منم حق دارم خسته بشم با وجود ...

درکت میکنم و حق داری 

اولویت هر ادمی تو زندگیش اول باید خودش باشه بعد همسر و فرزند