2777
2789
عنوان

خانما کدوم تون خونه پر رفت و امدی دارین و خسته شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 42 پست
بازم بگو لطفا

بعد دیگه دیدن اینجوری نمیشه مثلا خبر بدیم زنگ میزدن که ۱۰ دقیقه دیگه میرسیم که مثلا من آماده باشم 

میگفتم نیستم دو سه روز دیگه زنگ بزنید اگه بودم قدمتون رو چشم 

یا میگفتم مثلا فردا بیایید الان باید برم  جایی 

بعد ماسک میزدم میگفتم سرما دارم کاش خبر میدادی (واقعا مریض بودم اما نه دیگه در حد ماسک زدن من زیادش میکردم😉)

آهان درو هم دیر باز میکردم میگفتم لباسم مناسب نبود

دیگه یاد گرفتن از چند روز قبل خبر بدن 

بدون دعوت نیان 

تند تند هم نیان😁

زهد ریایی،جهل مقدس...
بله هستن ادمایی خودشون دعوت میکنن بدون ذره ای خجالت  و تازه بیان میگن ااا بیا فلانی هم زنگ بزنم ...

جاری خواهرم تا میرسه زنگ میزنه خواهرا شوهر ک اره بیایید فلان جا هستم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با لبخند و ملایمت گفتم میشه از این ببعد تماس بگیرید قبل از اومدن گفت اره ‌  ببین میتونی بگی خو ...

ببین من پارسال امتحان داشتم خب بعد روز قبلش وضعیت واتساپ گذاشتم که شرو ع امتحانات و خستگی هاش  دیدم همه اونایی که باید میدین این وضعیت منو چک کردن گفتم خو خوب حداقل فهمیدن که امتحانات م شروع شدن این ایام نمیان خدا شاهد صبحش از کلاس اومد خبر دادن که بله فلانی  با خانواده داره میاد یعنی حساب کن من اون روز خسته از کلاس اومدم شام درست کردم برا 15 نفر ادم  و فرداش باید میرفتم امتحان بدم اما اصلا نرسیدم کتاب بخونم 😭

جاری خواهرم تا میرسه زنگ میزنه خواهرا شوهر ک اره بیایید فلان جا هستم

خوب بگو خانم اگه خیلی مشتاق دیدار بقیه ای وقتی خونتی زنگ شون بزنن این ادم ها خودشون فقط خوب جلوه میدن کاش یکی بره خونه ها خودشون همی کار بکنه ببین همینجور اظهار دلتنگی میکنه🤨

خوب بگو خانم اگه خیلی مشتاق دیدار بقیه ای وقتی خونتی زنگ شون بزنن این ادم ها خودشون فقط خوب جلوه مید ...

منم همیشه متعجبم چندساله همین کارشه

خداشاهده هربار بعد رفتنش خواهرم دعوا داره باشوهر بیچارش...

میگ خب زنِ حسابی خودت سه تا بچه داری اونام هرکدوم دوتا خودمم دوتا خونه اپارتمانی چطور کنترل کنم 

میگ بیان اما جدا جدا ن باهم میشه میدون جنگ

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

ببین من پارسال امتحان داشتم خب بعد روز قبلش وضعیت واتساپ گذاشتم که شرو ع امتحانات و خستگی هاش  ...

وای چقدر بد . کلا ادمی هستی ک نتونی حرفتو بزنی ؟ 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
منم همیشه متعجبم چندساله همین کارشه خداشاهده هربار بعد رفتنش خواهرم دعوا داره باشوهر بیچارش... میگ ...

منم میگم باید حد و حدود به همچین ادمایی نشون داد  اما راه دقیقش خوب بلد نیستم دارم یاد میگیرم

وای چقدر بد . کلا ادمی هستی ک نتونی حرفتو بزنی ؟ 

اره کلا تا حالا جواب این حرکت های بدشون ندادم   اما دیگه کافیه  میخوام کم کم از همچین ادمای بی درکی فاصله بگیرم و بهشون بگم که من هم برنامه های خودم دارم و همیشه  نمیتونم در خدمت شما باشم 

اره کلا تا حالا جواب این حرکت های بدشون ندادم   اما دیگه کافیه  میخوام کم کم از همچین ...

اگه وقت میکنی کتاب بخون . کتاب هایی ک انگیزه و اعتماد بنفستو ببره بالا 

کتاب اعتماد به نفس از باربارا دی انجلیس خوندم تاثیر داره 

چون این مورد را داشتم (اعتماد بنفس) نرفتم دنبال کتاب هاش 😅 

ولی بازم بخون کتاب خوندن حال ادمو خوب میکنه مغز ادمو اروم میکنه . منم میخونم 🙂

اره من هر چی میکشم از اعتماد به نفس کممم بود 

تلاش کن خوب میشی .

منم بودم مثل شما ولی دوران نوجوانی و اول جوانی الان اصلااا