2777
2789

منظورم اینه مهمون بدون دعوت و مهمون ی که همیشگی میاد سر میزنه و میره  و اصلا  باهات هماهنگ نمیکنه از قبل 

شما چه عکس العملی نشون میدین در مقابل اینجور مهمون ها 

واقعا من دیگه موندم چکار کنم 😂

و خسته نشدم چون شل کردم خودمونم شلوغیم و عادت داریم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا یعنی همینقدر رک حرفم بهشون بزنم شما باشین ایجور میگین

اونموقع میبینی دورت خلوت شده و احساس خلاء

ببین مطمئنا خوش رویی ک مهمون از روت میبینه و میاد 

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

داشتم قبلا وای طوری رفتار کردم که بدونن نه تنها از حضورشون خوشحال نیستم که ناراحت هم هستم دیگه تکرا ...

تو رو خدا بگو چه کار کردی  من واقعا شرایط این حجم از  پرویی ندارم دیگه شورش در اوردن 😅

آره بابا بگو خیلی قشنگ و رک

بگو شاید تو خونه هیچی نداشتم،شاید گرفتار کاری بودم،از قبل بهم اطلاع بدید قدمتون سرچشم

من اگه مهمون ناخونده بیاد خونم طوری رفتار میکنم که قششششنگ متوجه بشه از دیدنش خوشحال نشدم  

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اره بگو اخه حرف بدی نیست . 

اتفاقا من یبار گفتم . 

یادمه اول ازدواج عمه شوهرم گفت خواستیم نگیم و بیایم خونتون سوپرایز بشید گفتم این سوپرایزها مال قدیم بوده الان کسی خوشش نمیاد سرزده مهمون بیاد براش ‌

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
من حوصله ی مهمون ندارم با کسی هم گرم نمی گیرم که فکر کنن صمیمی هستم باهاشون پاشن بدون دعوت بیان خون ...

همزمان ک کامنتتو‌خوندم چیس پیازجعفری میخورم😐😂

_ چطوری دخترِ شادی باشیم که خراب ب نظر نیایم؟