2777
2789
هنو طرف نشناخت نمیشه ک قرار نامزدی ایناگذاشت

حواسم نبود سنتیه

اخه تو چندساعت نمیشه طرفو شناخت ک اونم تو قرار اول هرچی بپرسی ب نفع خودش جواب میده خودشو خوب نشون میده

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم میتونی از اونایی که میخوان خودشونو بفروشن و فقط اسم حواستگار و مشتری رو عوض کردن بپرسی به ...

خودمم نمیخوام مستقیم از درامد و اینا بپرسم ولی به هر حال اینا هم مهمه

البته راجب اینا قبلا مامانا یه حرفایی زدن میدونم تقریبا هم سطح خودمونه

تو این جلسه بیشتر از خودش می‌خوام بدونم

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
کلا جلسه اول معارفه ست. 

ببین ما آشناییمون سنتی بوده یعنی مامانامون با هم آشنا شدن

ولی ما چون جفتمون توی یک شهر غریب زندگی میکنیم قراره فردا بریم کافه همدیگه رو ببینیم حرف بزنیم

حواسم نبود سنتیه اخه تو چندساعت نمیشه طرفو شناخت ک اونم تو قرار اول هرچی بپرسی ب نفع خودش جواب میده ...

منم نظرم همینه 😂 پس من چی بگم نمیشه که هیچی نگم🥲😂

ول خودتو معرفی میکنی

درونگرا یا برونگرا

تفریحاتش چیه

معیارهای انتخاب همسرش چیه

دوست داره خانمش شاغل باشه یا خونه دار

اعصبانی میشه واکنشش چیه

مذهبی یا نه

همینا برای جلسه اول کافیه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

خودمم نمیخوام مستقیم از درامد و اینا بپرسم ولی به هر حال اینا هم مهمه البته راجب اینا قبلا مامانا ی ...

به نطر من اصلا مهمونیست خودتم بلخره میفهمی که اصلا مهم نبوده و نیست 

بهترین کارو میکنی 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بیشتر به میل خودتون اینجایین یا به اصرار خانواده ؟ ( کم نیستن دختر یا پسرایی که فقط به خاطر خانواده تن به این خواسته میدن و سر همین از اینا انتظار دریافت عشق و محبت نداشته باش )2️⃣دوست داری پوشش همسر آیندت چه شکلی باشه؟ مانتویی ؟ چادری ؟ ببین حتی بلند یا کوتاه بودن مانتو  ملاکه ؛ ممکنه بگه مانتویی ولی بعدا سر کوتاه بودن مانتو بحث داشته باشین !3️⃣ بیشترین مسئله ای که براش وقت میذاری چیه ؟؟(چون ممکنه بعدا از وقت گذاشتن با تو بگذره تا به اون مسئله بپردازه )4️⃣موافق درس خوندن یا شا*غل بودن همسرت هستی؟ یا مثلاً اگه پیـ..ـج اینـ..ستاگرامی داری بگو که موافق فعال بودن تو فضای مجازی هستی ؟5️⃣به نظرت خـ...رج کردن برای چه چیزهایی اضافیه ؟ اینجا میفهمی خسیسه یا نه ؟6️⃣ _تعریفت از خیا..نت چیه ؟ (بعضیا دردل و دل کردن با جنس مخالف ؛ لاس زدن و شوخی نامناسب با همکار رو اصلا خیا..نت نمیدونن) 7️⃣خط قرمزات چیه ؟؟خط قرمزهای خودت هم باید بگی مثلاً خط قرمز من مشرو..به یا فلان ! سابقه اعتـ..یاد داشتین؟ 8️⃣جدا شدن از خانواده براتون سخته ؟تو تصمیم گیری نظرات بقیه خصوصا خانواده برایتون  تو اولویته ؟می‌خوای مستقل زندگی کنین یا با خانواده ؟  9️⃣_ گرم مزاج یا سرد مزاجی ؟  قرار اول جایز نیست ولی بعد ها باید پرسیده بشه !!🔟_چه سنی رو برای فرزندآوری مناسب میدونی؟ چندتا؟۱۱_تعریفت از غیرت چیه؟۱۲_درون گرا هستی یا برون گرا؟۱۳_مذهب و دینت چیه طرفدار کدوم عقیده هستی ؟نکته : حداقل تو پنج قرار اول باید قیافش به دلت بشینه ! یکی از شاخص‌های به دل نشستن داشتن کشش و میل جنـ...سی به طرفهنکته : حداقل سه تا شش ماه برای شناخت لازمه ؛ یه هفته بعد نری عقد کنی!!

ول خودتو معرفی میکنی درونگرا یا برونگرا تفریحاتش چیه معیارهای انتخاب همسرش چیه دوست داره خانمش ش ...

ممنون عزیزم

منم نظرم همینه 😂 پس من چی بگم نمیشه که هیچی نگم🥲😂

دبیر فیزیکمون میگف برای شناخت حتما باید ی مسافرت برن دوتا خانواده باهم دیگ

اونجا کل خانواده رفتار دوماد و حانوادشو زیر نظر داشته باشن

اگ معتاد باشه یوقت یا بیماری خاصی داشته باشه یا اخلاق بد

اونجا مشخص میشه

شما فعلا راجب هدفش و شغلش و ملاک هاش برای همسر و اینچیزا سوال کن تا بعد بیشتر اشنا بشین😁

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
ببین ما آشناییمون سنتی بوده یعنی مامانامون با هم آشنا شدن ولی ما چون جفتمون توی یک شهر غریب زندگی م ...

خب مادرا که آشنا شدن اما شما دو نفر هم باید اطلاعات اولیه تون رو بهم بگین.  اول یکی تون باید سر صحبت رو باز کنه از خودتون یعنی سن، تحصیلات، محل تحصیل، رشته، شغل، میزان درآمد، اصالت، معرفی پدر و مادر، شغل پدر و مادر، تعداد اعضای خانواده، سنشون و شغل یا تحصیلات اعضای خانواده رو بگین. همینا فک کنم کافیه برای جلسه اول 😅

نمیدونم خب خانواده ما احازه نمیدن کسی بجز دوس پسر بیاد خاستگاری

ما مدرن ازدواج میکنیم

اینجوری که چندین‌ماه زیر نظر خانواده هتا رفت آومد می کنیم بعد جواب بله میدیم

بازم توی دوستی اخلاقش متفاوته با دوره های دیگه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖