2777
2789
ببین ما مامانامون با هم آشنا شدن ولی ما چون جفتمون توی یک شهر غریب زندگی میکنیم قراره فردا بریم کاف ...

ازش بخواه راجع به شخصیتش بگه،سوال دیگه ای لازم نیست بپرسی،این یه سوال کلی هستش که اگه یکسالم راجع بهش صحبت کنه،نمیتونه همه چیزو بگه

ازش بخواه راجع به شخصیتش بگه،سوال دیگه ای لازم نیست بپرسی،این یه سوال کلی هستش که اگه یکسالم راجع به ...

مرسی عزیزم 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری از درآمد و دارایی هایش بپرسم که بد نباشه خوشم نمیاد مستقیم بپرسم 

دیگ خوشت اومدن نیومدن نداره باید زیرته همه چی دراری چون بحث زندگی نمیشه سر سری گرفت همه چی بدون رودروایس بپرس ودراخر قبل اینکه جواب مثبت بدید تحقیق ازمحله ازهمه مهمتر تحقیق ک بشه میفهمید ببینم حرفا ک شب خاستگاری زده راست بوده یادروغ

دیگ خوشت اومدن نیومدن نداره باید زیرته همه چی دراری چون بحث زندگی نمیشه سر سری گرفت همه چی بدون رودر ...

مرسی عزیزم 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
چرا باید خودمو بفروشم😐

من نمیدونم میتونی از اونایی که میخوان خودشونو بفروشن و فقط اسم حواستگار و مشتری رو عوض کردن بپرسی به نطر من از درآمد و اینا هیچی نپرس چون اصلا مهم نیست درباره خودش که به چه چیزایی علاقه داره از رنگ و هرچی تا ..... از بچه و چیزای معنوی که میدونی عقاید اهداف و ......

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹