2777
2789
عنوان

اضافه ای ام یعنی؟؟ تورخدا بیاین

131 بازدید | 23 پست

من زنگ زدم پارتنرم خب بعد احوال پرسی کردیم بعد اون منو زد حالت انتظار بعد گفت دامادمون بوده کار فوری داشته بعد همش با دوستش حرف زد بعد یه جایی میوت کرد بعد دیگه من قطع کردم زنگ نزد زنگ زدم شارژم تموم شد دیگه زنگ نزد بعدش الان میخوام این پیام بدم نظرتون چیه

خیلی از دستت ناراحت شدم  من هیچ وقت الویت دوم کسی نیستم حتی بچه دوم مامانمم نیستم  وقتی اون لحظه زنگ زدم حتما کارت دارم اول میزنی منو حالت انتظار عب نداره بعد همش با رفیق جونت حرف میزنی اونم عب نداره بعد منو میوت میکنی تا با دوستات حرف بزنی بعد زنگ میزنم میگم کارت دارم  من ناراحت شدم واقعا بهم برخورد اگه همین رفتار با خودت کنم ناراحت نمیشی اسم درک کردن نیار که نمیتونم الان درکت کنم دیگه

یه طومار طولانی بدی نوشتی ها

فقط بگو اون لحظه ناراحت شدم

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

نه اگه اینو بگی فکر میکنه خیلی مهمه و بیشتر پررو میشه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیستی براش... پیام نده فک میکنه خیلی برات مهمه

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨
چی بگم بهش

هیچی

ولی باهاش سرسنگین باش

زیاد گرمش نشو

و چسبونک نباش

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

چرا خودت کوچیک میکنی با این متن ولش بهش زنگ نزن اونم زنگ زد جوابش نده بعد اگه گفت چرا جواب ندادی بگو شرمنده کار داشتم

فقط با این متن خودت بی ارزش میکنی

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
اشتباه از شماست که همون ابتدا قطع نکردی و بازم خودت تماس گرفتی خودتون خودتونو سبک میکنید بعد انتظار ...

دقیقا غرور بنظرم تو این مواقع بسیار مهمه

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝