2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخدمتم

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

چ بلایی سرمون اومده که اینهمه آدم دورمون ولی تو مجازی بین آدمای غریبه دنبال همدم هستیم‌..(البته جسارت نشه..خودمم چوک دلم گرفته بود اومدم تو سایت..سرگرم شم)

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
چند سالته عزیزم ؟ دنیا که به آخر نرسیده آخرین آدم دنیا که نبوده این کارا چیه ؟

۱۸ ، همیشه پشتم بود ، خیلی هوامو داشت و می‌گفت دوستم داره ، بعد یه دعوا کردیم ، و رفت با بقیه ...

چ بلایی سرمون اومده که اینهمه آدم دورمون ولی تو مجازی بین آدمای غریبه دنبال همدم هستیم‌..(البته جسار ...

واقعآ منم امروز داشتم تو خیالم با یه روانشناس حرف میزدم و خودمو خالی میکردم و گریه میکردم،کسی نیست واقعآ آدم از ته دل باهاش حرف بزنه و دردشو بگه

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●