2777
2789

سلام امروز صبح داشتم میرفتم بیرون دوتا بچه گربه کوچولو دیدم داشتن بازی میکردن خیلی بامزه بودن کلی گفتم چقدر قشنگن بعد تقریبا ۱ ساعت برگشتم دیدم یکیش خونی افتاده رو زمین 😭 فک کنم ماشین بهش زده بود اینقدر عذاب وجدان گرفتم فکر میکنم من چشمش زدم این اتفاق براش افتاد  حیوونی دقیقا همونجایی که داشتن بازی میکردن مرد ,دارم خفه میشم از عذاب وجدان 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزم یه پیشنهاد واست دارم

گاهی آدم حسود نیست ذاتا اما اگر با اشتیاق هم نگاه چیزی کنه ارتعاش چشماش و انرژیش تاثیر گذاره

همیشه تو ذهنت باشه به هرچیزی که نگاه کردی و خوشت اومد و ذوق کردی همون لحظه تک دلت سه تا صلوات بفرست یا اگر آیه وان یکاد رو حفظی تو دلت بخون 

در این صورت هیچ اتفاق بدی انشاالله نمیفته

من خودمم همین کارو میکنم

دوست عزیزم یه پیشنهاد واست دارم گاهی آدم حسود نیست ذاتا اما اگر با اشتیاق هم نگاه چیزی کنه ارتعاش چ ...

یادم میمونه حتما مرسی که گفتین , فکر نمیکردم اینقدر انرژیم منفی باشه اون بیچاره ها اونجوری بشن 

اول صبح بود دوتاشون خیلی بامزه باهم بازی میکردن فک نکنم کسی دیگه ای دیده باشه

اول صبح تو خیابون شما رفتی بقیه هم میرن بیرون عزیزم. تو خونه شما نبود ک خیابون بود 

اینجوری بخوای فکر کنی پس هرچی نگاه کنی میگی چشم من بود. یعنی برات جا میفته چشمت شوره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مگه میشه همیشه تقصیر ما نیست تقصیر چشم نیس گاهی اتفاقه میفته بی احتیاطی هس اصلا