2777
2789
عنوان

رشته های با سوابق تحصیلی

105 بازدید | 9 پست

کدوما خوبن؟خودم شیمی کاربردی خیلی دوس داشتم ولی تو دفترچه انتخاب رشته فقط چند تا شهر با سوابق میگیرن که از ما خیلی دورترن 

چکار کنم به نظرتون رشته دیگه ای برم یا بمونم پشت برا شیمی؟ 

با کنکور مجاز نشدم 

باسوابق ینی نیاز ب کنکور نیس ؟منی ک کنکور ندادم میتونم انتخاب کنم؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

حسابداری براش کار بیشتره تا شیمی

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سال اولته بمون پشت کنکور وگرنه نمون چون سخته ۱۱ و ۱۲ باید نهایی بدی کلا تایم امتحانات فشرده میشه و از تست زدنم جا میمونی با کلی استرس میری سر کنکور بازم خراب میکنی اگر روزانه هست و خوابگاه میدن چرا ک ن همینا رو انتخاب کن واسه آزاد راه دور و پیام نور راه دور هم خرجش زیاد میوفته هم اینکه اونقدر استادا دلسوز نیستن درست درس بدن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
سال اولمه ولی دوس ندارم بمونم پشت

بازم نمونی پشت کنکور بهتره فشار روحی پشت کنکور موندن سخته نتایج بیاد میبینی همه دوستان رفتن دانشگاه فقط تو موندی خیلی این فکرا عذابت میده شرایطشو داری برو

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
به شیمی علاقه داشتم حسابداری با سوابق میگیرن؟

اره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بازم نمونی پشت کنکور بهتره فشار روحی پشت کنکور موندن سخته نتایج بیاد میبینی همه دوستان رفتن دانشگاه ...

نه دوسدامم هیچکدوم امسال قبول نمیشن 😂

وقتی شرایطشو ندارم چکار کنم؟ من شیمی کاربردی میخواستم با کنکور مجاز نشدم گفتم با سوابق برم اونم فقط چندتا شهر روزانه میگیرن که خیلی دورن