2777
2789

سلام دوستان حالتون خوبه من برج ۴ پارسال کل بدنمو لیزر کردم یکی از دوستانم بهم گفت یهباره صورتتم لیزر کن فقط روی گونه‌هام چند تا تار موی ضخیم و زیر چونه و پشت لبم موی ضخیم داشتم گفتم مشکلی نداره گفت نه منم لیزر کردم عالیه مشاوره قبل از لیزر نداشت اون کلینیکی که می‌رفتم برای پول تو جیبی خودشون اصلاً هیچ سوالی درباره وضعیتم نپرسیدن منم نمی‌دونستم که نباید کسی که تنبلی تخمدان داره لیزر کنه ۹ جلسه شد و من جلساتو چون منظم می‌رفتم موهای بدنم دیگه در نیومدن تا اینکه افتادم تو دوره شارژ بعد از یک ماه جلسه که نرفتم تمام موهای زائد بدنم برگشتن هر ماه بیشتر و بیشتر و ضخیم‌تر می‌شدن جوری شده که الان صورتم مثل صورت آقایون شده و مدام باید ژیلت بکشم جلسات جدید توی یه کلینیک دیگه فقط برای صورتم شروع کردم اما این کلینیک همون روز اول تمام وضعیت و شرایطی که دارم رو پرسیدند و خواستن که فرم پر کنم دو جلسه رفتم تقریباً موهای صورتم نسبت به جلسات قبلی که داشتم رفته بودند اما الان یک ماهه نرفتم دوباره همون وضعیته تو رو خدا کسی هست این شرایط داشته راهی داره که از بین برن این موها

افتادم به غلط کردم تمام روحیمو دارم می‌بازم من مشکل تنبلی تخمدان شدید تیروئید کم کار دارم و بعد بارداری خارج رحمی که داشتم حس می‌کنم موهای بدنم به خاطره داروهای هورمونی بیشتر شده راهنماییم کنید عزیزای دلم یه راه بهم معرفی کنید خسته شدم مدام در حال ژیلت کشیدنم😭😭😭😭😭

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.