2777
2789
عنوان

مهمونی واسه غدیر🥰

728 بازدید | 30 پست

سلام دوستان برای عید غدیر مهمونی دارم برای ناهار

اطعام غدیر و صله رحم ، مولودی خون نداریم چون همسرم خوششون نمیاد😁

خواستم ببینم چیکارا کنم؟ نظری پیشنهادی؟

با توجه به اینکه ۳ تا بچه کوچیکه دارم و وقتم کمه ، ناهار چیکار کنم؟ میخوام واسه پسرم عقیقه کنم با اون غذا بذارم

پذیرایی چه کنم؟

هدیه بدم؟ ندم؟؟

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

همه حاجتا رو قاطی نکنید

برای خودتون و پدربزرگ مادربزرگ بچه و همسرتون غذای جدا میذارید؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه حاجتا رو قاطی نکنید برای خودتون و پدربزرگ مادربزرگ بچه و همسرتون غذای جدا میذارید؟

بله عزیزم برای خودمون جدا غذا میذارم ،پسرم ۵ ماهشه ، هنوز عقیقه نکردم ، گفتم فرصت مناسبیه 

پدر بزرگ مادر بزرگ بچه نیاز نیست نخورن تا جایی که میدونم پدر مادر و هر کی که خرجش با پدر هست

تسبیح سبز بگیر قشنگ‌بسته بندی کن بده یاهم برابچه ها هدیه کوچیک بخر_مولودی خون بودباحال ترمیشد

آره خوب میشد ولی خب دوست ندارن همسرم😁

برای بچه ها چی بگیرم؟؟ خودمم تو فکرشم

عقیقه چیه..؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
بله عزیزم برای خودمون جدا غذا میذارم ،پسرم ۵ ماهشه ، هنوز عقیقه نکردم ، گفتم فرصت مناسبیه  ...

قبول باشه ولی راستش ما درست نمیدونیم میزبان از غذای مهمونی نخوره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عقیقه چیه..؟

مثل قربونی واسه بچه که به دنیا ماد،ولی خیلی بیشتر از قربونی توصیه شده ، برای سلامتی بچه

یه سری آداب خاص داره فقط ، مثل اینکه پدر مادر اصلا نباید از گوشتش بخورن و....

عقیقه شرایط داره

خودتون نباید ازش بخورید

اینکه داری میگی میخوای باهاش غذا درست کنی میشه قربانی نه عقیقه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری