سلام خانوما . شاید موضوع ساده ای به نظر بیاد چیزی که میخوام بگم ولی واسه من شده یه غم . شوهرم میگه باید چاق بشی انقدرررگفت تا شدم ۹۳ کیلو ، هرچند از قبل هم تپل بودم ولی الان دیگه چاق محسوب میشم ، شوهرم خیییلی خوشحاله رفته از ذوقش النگو خریده واسم ، توی خونه دائم قربون صدقه میره میگه آرزو داشتم اندام زنم اینجوری باشه ، کلی لباس میخره با ذوق واسم ، خیلی خیلی توی هر جمعی ازم تعریف میکنه و ... از طرف دیگه هر کس منو میبینه میگه چقدر چاق شدی ، واسه سلامتیت خوب نیست ، رژیم بگیر و ... حتی خانواده ی خودم هر روز دارن میگن حواست به خودت نیست اضافه وزن داری و .... بخدا موندم باید چکار کنم لاغر کنم شوهرم میخواد ناراحت بشه و بحث و دعوا کنیم با همین روش پیش برم که واقعا دیگه نمیشه کنترل کرد 😞 اصلا حس خوبی ندارم همین امروز صبح دعوامون شد از سر کار اومد حلیم خریده بود منم نیت کرده بودم صبحانه نخورم یا خییلی کم بخورم نشست بالای سرم گفت بیشتر بریز ، بخور ، چرا نمیخوری و ... تا آخرش دعوامون شد بلند شد با ناراحتی رفت سرکارش 😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم برعکسه شوهر تو هست میگه ۵۵ شو لاغر جذابه کلی ورزش و رژیم از ۶۸ شدم ۶۰ میگه بازم کم کن قدم حدود ۱۶۸ هست
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
عزیزم تاپیکت که ترکید خوندم فقط دادخواست طلاق بده این شوهرت انسان نیست حیوانه پست فطرتی بیش نیست. عووقم گرفت ازش یا هم دعا کن انقدر قرص تاخیری بخوره که بره به جهنم.