2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 26 پست

شوهرت تو رو ی تکه گوشت بی ارزش در جهت تفریح و حال هول خودش دیده، خدا میدونه تو این شش سال مجردی چکارا که نکرده. رسما میخواد تو رو به کشتن بده من میدونم این ادم روانپریش شده و سادیسم داره، میخواد تلافی خیانت زن قبلیش رو اینجوری سرت خالی کنه نشونت بده که قوی هست حالا این وسط نابودت فقط میخواد بکنه، اینو بهت بگم که تو مثل گوشت قربانی هستی اما قراره زیر چرخ تریلی له بشی به زودی با هزار مرض دردمندی شوهرت سادیسم گرفته ازش طلاق بگیر من حرفاتو خوندم تاپیک قبلی. از طلاق نترس بذار بگن زندگی دومشم طلاق شد. اما گوشت قربانی زیر تریلی نباش. 

من ندیدم تاپیک قبلیشو. جریانش چی بود؟

شوهرش اینو فقط براش نیازش گرفته هر شب 3 ساعت باهش رابطه داره از بس قرص تاخیری میخوره این بنده خدا تمام بدنش داغون شده 9 ماهه هر شب باهش به زور 2 تا 3 ساعت رابطه داره هر شب غسل بدن خیس میخابه دردمند شده. میگه شوهرش با عصبانیت اینو میکشه با دستش میبره تو اتاق برای تفریحش. کلا اسی بنده خدا شبی 3 ساعت میخابه همش در حال خدمت در اتاق خوابه. روزها هم کار داره حتی تو روزهای پریوذ ولش نمیکنه. بدنشو چاق کرده به زور هزار تا مرض از چاقی میگیره شوهره نمیذاره لاغر کنه. نمیذاره بخوابه فقط داره بهش ت.. جاوز جنسی میکنه اینو برای رابطه چاق و پروار کرده که خودش حال و تفریح کنه. مانع خواب و استراحتش شده. ازش کار خونه میکشه. بچشو از زندگی قبلیش به پای اسی انداخته. دیگه هر چی بدی بود این شغال کفتار حیوان داره سر اسی در میاره، میخاد تلافی خیانت زن قبلیشو سر اسی خالی کنه. این ادم سادیسمی هست کاش اسی فرار کنه ازش یاهم هزار تا دردمندی و مرض میگیره و گرفته بنده خدا و هنوز اولشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیکت ترکید فکر کنم برای همین اقا تاپیک قرص تاخیری و رابطه هر شب 2 یا 3 ساعت زدی، خب ببین حق با داییت بود، اکثر مواقع چیزایی که خیلی بهشون میچسبیم تبدیل میشن به زجر اینده ما. حالا همین تحفه مریض جن.سی ادم بود که بخاطرش ناراحت شدی از داییت؟ مجبورت کرده چاق بشی 93 کیلو هر شب 2_ 3 ساعت رابطه، خوابتو گرفته پس تو براش فقط یک وسیله و ابزار ارضا شدنی اون بهت به چشم عشق نگاه نمیکنه فقط ابزار ارضا شدنشی نه خوابت براش مهمه نه سلامتیت نه داغون شدنت اون به چشم انسان بهت نگاه نمیکنه. با کاراش اخرش میکشت دوستانه بهت میگم ازش طلاق بگیر یا منتظر انواع مرض مثل دیابت، سرطان و فشار خون و بیماری قلبی و... باش چون داره این ادم بهت شدیدا اسیب روحی جسمی میزنه. نترس که بار دوم طلاق بگیری. ماشاالله کارشناس ارشد حقوق داری اخه شما چرا میذارین ازتون بردگی بکشن. ازش طلاق بگیر زندگیشم پرت کن جلوت یا دو روز دیگه منتظر باش رحمتو در بیارن و انواع مرض بکشت من دلم میسوزه همجنسم ازش بردگی بشن، چیزی که توافق و لذت دونفری نباشه بردگی هست 

من ندیدم تاپیک قبلیشو. جریانش چی بود؟

سه تا کامنت گذاشتم هرسه رو بخون میفهمی ماجرا رو. متاسفانه شوهرش سادیسم ج نسی گرفته بخاطر خیانت همسر قبلی و درمان نمیشه الکی وقتشو هدرش نده. اون فقط میخاد به اسی عزیز ضربه بزنه و بفهمونه بهش که قدرت جنسیش حتی میتونه زن رو از پا بندازه. اون دیونه شده و دیگه انسان نیست و در حد حیوانه. 

شوهرش اینو فقط براش نیازش گرفته هر شب 3 ساعت باهش رابطه داره از بس قرص تاخیری میخوره این بنده خدا تم ...

اوووه چه مریضیه شوهرش

🤐🤐

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

سلام پیش دکتر تغذیه برید که دستور درست بهتون بده 

شاید با ورزش هم بودنتون پر باشه هم سلامتی تون حفظ بشه که همسرتون راضی باشند 

ان‌شاءالله همیشه سلامت و موفق باشید 💐 دلتون خوش باشه دوست عزیز   

سلام عزیزم به حدا از دیشب که تاپیک قبلت رو خوندم ذهنم درگیر بود همش تا الان که ابن تاپیکت رو دیدم دیگه مغزم پوکید! آخه عزیزم ۹۳ کیلو؟ ببین حرفم ناراحت کننده اس ولی  شوهرت داره مثل یک برده جنسی باهات برخورد می کنه. اینکه میگه برو ناخن و موت رو فلان کن و و برات النگو می خره و اینا هم فقط میخواد عروسکش برای خودش بهتر باشه. من شوهرم عاشق ناخن داشتنه ولی من قبول نمی کنم چون خودم دوست ندارم.  ببین از قهر و دعوا نترس. باید بدنت برات مهم باشه. والا من هفته ای دوبار رابطه بخواد بشه سه بار اصلا بدنم نمی کشه فقط هم موقع های خاص میذارم طولانی شه مثلا شب تولدش. موقع های دیگه فوقش نیم ساعت که اونم میگم مثلا ماساژاینا بده که منم لذت ببرم. تازه صبح هاش که باید دخترم رو مدرسه ببرم و نمی تونم بخوابم کلافه ام. اگر هم برای وزنت میخوای موقع هایی که جلوی اونه بخور ولی وقتی نیست هیچی نخور. ولی آخرش هر چی فکرمی کنم بازم می بینم این مرد آدم نیست ارزش زندگی نداره😒😒

سلام عزیزم به حدا از دیشب که تاپیک قبلت رو خوندم ذهنم درگیر بود همش تا الان که ابن تاپیکت رو دیدم دی ...

سلام عزیزم 

نه دیگه جدی باهاش برخورد کردم 

یه مدته خودم غذامو کم کردم 

وقتایی که شوهرم نیست هیچی نمی‌خورم 

الان 89 کیلوام، چند کیلو کم کردم از زمانی که این تاپیک رو زدم 

از طرفی ام دارو برای تنبلی تخمدان میخورم دارم وزن کم میکنم 

بیشتر هم ادامه میدم تا برسم به وزن دلخواهه خودم 

در خصوص رابطه ام دیشب باهاش مفصل صحبت کردم و اتمام حجت کردم گفتم اگه بخوای هرشب قرص بخوری میذارم میرم، ترسید آخه خیلی ضعف داره روی اینکه دوباره زندگیش از هم بپاشه و.... 

گفت دیگه هر جور تو بخوای 

با هر مدل و هر مدت زمانی که تو بگی 

حالا که اینجوری گفت در عمل چطور باشه نمیدونم 

ولی منم اینبار دیگه کوتاه نمیام به هیچ عنوان 

دیگه میخوام خودم و سلامتیم و خواسته هام اولویت باشه واسم 

چرا تاپیکت ترکید؟با شوهرت که صحبت کردی،نتیجه هم داشت؟

نمیدونم چرا ترکید 

آره خیلی حرف زدم حالا که قول داده همه چیز ازین به بعد باب میل من و با سلیقه و خواست من باشه 

نمیدونم دیگه تا چه حد عملی بشه این وعده و وعید ها