2777
2789
عنوان

یعنی ناخواسته باردار شدم 🥴🫣

640 بازدید | 26 پست

اول بگم هنوز تا موعدم مونده ولی پریود هام دقیق نیست الان چند ماهه ۳۶ روزه پریود میشم ولی قبلش یک سال دقیق ۳۰ روزه میشدم 

با این حساب امروز ۲۷ دوره ام هست دیروز و امروز به خاطر حالت تهوع هایی که داشتم این چند روز بی بی چک زدم جفتش در لحظه هاله انداخت امروز آزمایش خون هم دادم که جوابش هنوز نیومده 

ولی الان دیدم خونریزی دارم یکم یعنی پریود شدم ؟

هیچ وقت اینقدر زود پریود نمیشدم

موقع بارداری دخترم هم از روز اول تا آخر بارداری خونریزی داشتم ممکنه مثل اون موقع باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا که منفی ان،🙄منم گاهی وقتا قبل پریود حالت تهوع میگیرم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اینا که منفی ان،🙄منم گاهی وقتا قبل پریود حالت تهوع میگیرم

دومیه با چشم واضح هاله اش دیده میشه سر دخترمم با همین مدل بی بی چک ها باردار بودم عکسش تو تاپیک هام هست لطفا ببین

بزن روی عکس دومی که واضح تر بشه هاله اش دیده میشه

خب همون لحظه هاله انداخت یا بعدش؟؟چون بعدش که درست نیست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ان شاالله که هر چی خیره پیش بیاد

واااا اون اولیه که خرابه 

دومیم منفیه 

توهم زدی خواهر 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
واااا اون اولیه که خرابه  دومیم منفیه  توهم زدی خواهر

با چشم دومیه واضح دیده میشه 

بزن رو عکس که واضح تر بشه 

تو تاپیک های اولم عکس بی بی چک زمان دخترم هست ببینش لطفا مثل همینه ولی باردار بودم اون موقع هم همه میگفتن منفیه از این میترسم