2777
2789
عنوان

یعنی ناخواسته باردار شدم 🥴🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 26 پست
با چشم دومیه واضح دیده میشه  بزن رو عکس که واضح تر بشه  تو تاپیک های اولم عکس بی بی چک ز ...

اگه دوس داری که انشاالله باردار باشی   

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه هاله خیییلی کم میبینم. پریودی هات 30روزه است زود بی بی چک زدی...

پریودی هام ۳۶ روزه است اما سر دخترم هم مثل الان روز ۲۷ دوره ام آزمایشم مثبت شد و بی بی چک هایم همینطوری هاله داشتن

منم یه هاله خیییلی کم میبینم. پریودی هات 30روزه است زود بی بی چک زدی...

اما چون سر دخترم از روز ۲۷ دوره تا روز زایمان خونریزی داشتم و دارو مصرف میکردم واسه جلوگیری از سقط میترسم اینبارم اگه باردار باشم اینطوری بشه و واسه همین می خوام زود تکلیفم مشخص بشه که بدونم شیاف پروژسترون واسه جلوگیری از سقط استفاده کنم یا نه

جلوگیریمون با ک ا ن د و م بود اینقدر همسرم محتاطه که نگو ولی نمیدونم چی شده

با ک ا ندوم که خیلی روش مطمئنیه شاید پاره شده بوده. منم همسرم تاکید داره که حواسش بوده... میگه باردار نیستی.. راضی هم نشده که بی بی چک بخره.

با ک ا ندوم که خیلی روش مطمئنیه شاید پاره شده بوده. منم همسرم تاکید داره که حواسش بوده... میگه باردا ...

مطمئنم پاره نشده تا الان نمیدونم چجوری ممکنه ولی خب فعلا که بلاتکلیفم