2777
2789
عع اخه من شنیدم سه ماهه میدن وام ازدواجارو  من شهریور میخوام عقد کنم یعنی واسه ما هم یکسال طول ...

ازمن نصیحت پارتی رو اول اماده کن 

بعد اقدام کن مادهنمامون سرویس هی ضامن وسیستم قط وصل میشدو هی خاکبرسراشون نمیگن دوتا حوون تازه میخان شروع کنن انگیزه بدیم روحیمون داغون شد 

اینارو با پدر مادرم درمیون گذاشتم که جدا بشم از شوهرم من حالم خیلی بده حال روحیم افتضاحه از اینور ما ...

مییخوام بزنم خودمو بکشم بخدااا 

الان فکر میکنم با شوهر دیونم بمونم بهتر  از اینه پیش این مادر بمونم که همش میخواد روم کنترل داشته باشه به زور 😭😭😭 توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم 

طلاق بگیرم یا برگردم با این شرایط؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارتی از کجا پیدا کنم اخه ما هم بدبختی زیاد کشیدیم تا الان😞

گلم بانک پارسیان شعبه انقلاب ما وام ازدواجمونو گرفتیم

بازنشسته هم قبول میکنه

ولی بانکای دیگه قبول نمیکنن میگن حتمن رسمی باشه و دوتا ضامن ولی پارسیان فقط ی ضامن خواست و همون هفته وام واریز شد

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
خوشبحالت  داره یکسال میشه دق مرگ شدیم دیگ اعصابی نمونده واسمون نامزدم همش عصبی وفشار خونوادها ...

اشکال نداره واسه خیلیا یکسال طول میکشه

واقعا تو دوران نامزدی قهر و دلخوری بیشتره

الانم بخاطر اون نتونستم درسمو کامل بخونم

قرار بود عیدقربان بیاد پیشم حالا نمیدونم مامانش پرش کرده یا هرچی 

میگه نمیام دیگه البته چهارروز پیش که واسه دکتر باباش اومده بودم کادو دادن بهم

ولی من میگفتم اونروز رو با خانواده من بریم پیک نیک

تو این یکسال و خورده ایی تاحالا باخانواده من بیرون نرفتیم

من ساده که میرفتم تا دو سه هفته خونشون میموندم

اینبارم گفتن تو بیا بابام گفت حق نداری بری😂

اونقدر من رفتم بد عادت شده کم میاد خونه ما

گلم بانک پارسیان شعبه انقلاب ما وام ازدواجمونو گرفتیم بازنشسته هم قبول میکنه ولی بانکای دیگه قبول ...

جفتتون تو بانک پارسیان ثبت نام کردید یعنی؟ 

بعد اینکه هفته بعدش واریز کردن برای جفتتون رو یا نه فقط یکیتون براش واریز شد؟