2777
2789
جفتتون تو بانک پارسیان ثبت نام کردید یعنی؟  بعد اینکه هفته بعدش واریز کردن برای جفتتون رو یا ن ...

ببین ما ضامن نداشتیم چهار سال طول کشید تا وامو برداریم

وام منو داداشم برداش از شعبه انقلاب

ی سال بعدشوهرمم وامشو با بدبختی برداشت تو همون شعبه فقط ضامنت اوکی بشه پولو زود میدن

بانک پارسیان خیلی خوبه حتما موقع انتخاب حتمن انقلابو بزنید

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط چ با شوهرت باشی چ خانوادت  از نظر مالی مستقل شو

من سرکار میرم از اون بابت از اینور شوهر میگه تکلیف و مشخص کن از اینور مامانم روو روح و روانم تاثیر داره حتی وقتی سره خونمم

من سرکار میرم از اون بابت از اینور شوهر میگه تکلیف و مشخص کن از اینور مامانم روو روح و روانم تاثیر د ...

عزیزم شغلت چیه با یه روانشناس صحبت کنم البته من هیچ وقت نمیتونم با دست بزن شوهر کناربیام

ببین ما ضامن نداشتیم چهار سال طول کشید تا وامو برداریم وام منو داداشم برداش از شعبه انقلاب ی سال ب ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت 

ما ضامن داریم فقط ترسیدم اون بنده خدا گفت ۱ سال طول کشیده

اشکال نداره واسه خیلیا یکسال طول میکشه واقعا تو دوران نامزدی قهر و دلخوری بیشتره الانم بخاطر اون ن ...

خوبه میزارن تنها باشین ما اینم داستانش جداس ک جقد بهمون فشار میارن 

مرسی عزیزم بابت راهنماییت  ما ضامن داریم فقط ترسیدم اون بنده خدا گفت ۱ سال طول کشیده

ن معطلی نداشت 

خواهش میکنم گلم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ای بابا

خدااااااااایااااااااااااااااااااااااا منونتممممممممممم 

خداااااااا جییییییییغ فریااااااااد واممون اومد تازه بهم خبر داد الهی شکر الهی شکرررررررت🥺🥺🌹❤