2777
2789
عنوان

پس انداز

109 بازدید | 14 پست

بچه ها من همش هفت تومن پس انداز دارم نمیدونم باهاش چیکارکنم طلا ک گرونه خواستم ساعت بخرم اونم کمترازسیزده چهارده تومن نیست ب نظرتون چیکارش کنم 

یارب العالمین

نمی‌دونم واقعا 

دلار خوبه؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوی آلبرنادو بخر با ۷تومنهم بدون اجراته هم نو هم بعدا میتونی دستبندش گردبندش یا....‌کنیببین با ۷تومن ...

عزیزم شما از کجا گوی میخری طلا فروشیای نزدیک ما ندارن 🥲🩵

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

عزیزم شما از کجا گوی میخری طلا فروشیای نزدیک ما ندارن 🥲🩵

من ۷ ۸ ساله از یجا میخرم خیلی راضیم اقدسیه تهرانه گالریش ولی میدونم مجازیم فروش دارن

من خب حضوری نزدیکمه میرم میگیرم

یسری طلای نو بدون اجرتم داره 

من با حقوقم ۲سال پیش یه نیم ست مراورید طلا خریدم گردبندو گوشواره طلای نو بدون اجرتو مالیات بود خیلیییی خوشگل البته سبک گرفتم اون موقع ۱۰تومن شد

پارسال دستبند مروارید طلاشو گرفتم ۸وخورده ای خیلییی قشنگه ولی این اجرت دارو اینا

کلا جای خوبیه برای خرید 

قبل شاغل شدنمم با پس‌اندازم یسری پلاک ۵۰۰تومنی داشت بدون اجرت و نو و طلای خالص از اونم گرفتم

پی وی خواستی بگم اینجا نگن تبلیغ شده و اینا تعلیق شم

من ۷ ۸ ساله از یجا میخرم خیلی راضیم اقدسیه تهرانه گالریش ولی میدونم مجازیم فروش دارنمن خب حضوری نزدی ...

چشم عزیزم اجازه هست درخواست بدم؟‌

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

ساعت برای پس انداز؟ 

پارسیان یا صندوق طلا بخر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را