2777
2789
من پارتی داشتم فقط یه ماه طول کشید هنوز تو راه بانک بودیم پول به حسابمون واریز شد ولی واسه جاریم ی ...

خوشبحالت 

داره یکسال میشه دق مرگ شدیم دیگ اعصابی نمونده واسمون نامزدم همش عصبی وفشار خونوادها نمیزارن راحت باشیم 😓🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل تون چیه

قهر کردم با شوهرم اومدم خونه بابام 

۱۹ سالمه سنم کمه شوهرم ازم ده سال بزرگتره 

همش بیکار بود الان خرید و فروش ماشین میکنه 

همش سربه هواست میترسم به فکر کار نباشه به فکر اینده نباشه چند بار روم دست بلند کرده زدتم الانم اومدم خونه بابا ولی مشکل اصلیم اینجاست 😭😭😭😭😭

برج چارتیرناه میشه یکسال اقدام کردیم گفتن فردا واریزیشه ایشااالا

عع اخه من شنیدم سه ماهه میدن وام ازدواجارو 

من شهریور میخوام عقد کنم یعنی واسه ما هم یکسال طول میکشه😞

قهر کردم با شوهرم اومدم خونه بابام  ۱۹ سالمه سنم کمه شوهرم ازم ده سال بزرگتره  همش ...

اینارو با پدر مادرم درمیون گذاشتم که جدا بشم از شوهرم من حالم خیلی بده حال روحیم افتضاحه از اینور مادرم با یه آقایی دوسته مامانم خودش چند قطبی الان زورکی گوشیم گرفت میخواست ببینه تو گوشیم چی هست با گوشی من به اون اقا پیام داده که راضی ام از بودنش کنار مامانم😭😭😭😭

بعد سره اون دعوامون شد با مامانم حالم بده