2777
2789
عنوان

قربانی

2706 بازدید | 55 پست

دوستان گلم برام دعا کنید یا مشکلات مالیم حل بشه یا بمیرم پس فردا عید قربان هست وتو روستامون همه قربانی میکنن فقط ما نداریم بقران از عصر گریه میکنم چرا باید فقط ما بدبخت باشیم 😭😭😭😭😭😭

شماها هم قربانی میکنید یا نه؟؟ 

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییی خدا بخداوندی خدا یادم نمیاد از کی گوشت نخوردیم پس فردا بوی جیگر گوسفتد و تمیز کردن کله پاچه منو دیوونه میکنه😭😭😔

نه فقط اونایی که حاجی دارن قربانی میکنن حتی بعضیا هم حاجی دارن. وقربانی نمبکنن گرونیه

نه عزیزم تو روستای ما همه قربونی میکنن 

هییی خدا بخداوندی خدا یادم نمیاد از کی گوشت نخوردیم پس فردا بوی جیگر گوسفتد و تمیز کردن کله پاچه منو ...

یعنی هر کی گوسفند قربونی میکنه برای خودش؟! پخش نمیکنن؟ 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

هییی خدا بخداوندی خدا یادم نمیاد از کی گوشت نخوردیم پس فردا بوی جیگر گوسفتد و تمیز کردن کله پاچه منو ...

حتما می‌فرستن براتون 

خیلیا امسال قربانی ندارن از بس گرون شده

اون همه گوشتو چیکار میکنن؟ برای شما نمیارن مگه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه