دوستان گلم برام دعا کنید یا مشکلات مالیم حل بشه یا بمیرم پس فردا عید قربان هست وتو روستامون همه قربانی میکنن فقط ما نداریم بقران از عصر گریه میکنم چرا باید فقط ما بدبخت باشیم 😭😭😭😭😭😭
ینی اونهمه گوشت قربونی رو میدن به مسجد بعد اونوقت مسجد اون گوشتارو چیکار میکنه؟؟
چقدر عجیب و بی معنی
اصلا میدونن معنی قربانی چیه؟؟
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
ببخشید فضولی میکنم پرورش شتر مرغ یا مرغ و خروس نمیتونی انجام بدی.یا کود کمپوست درست کنی.یا قالی بافی یا فروش ترشیجات و سرکه و آبغوره یا درست کردن پیاز داغ یا سیر داغ و سبزی قورمه؟ یا خیاطی یا سفالگری.یا بری از شهر وسیله بیاری تو روستا بفروشی؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هییی خدا بخداوندی خدا یادم نمیاد از کی گوشت نخوردیم پس فردا بوی جیگر گوسفتد و تمیز کردن کله پاچه منو ...
اون قربانی که بوی گوشت و کبابش به فقیر برسه، میزنه به کمرشون. خیالت راحت. شما هم اینقدر مناعت طبع داشته باش که خودت تلاش کنی و کار کنی و حسرت دنیا رو نخوری