2777
2789

مادرم کادوهای سمت خودمونو برام گذاشت کنار گفت طلا بخر واسه خودت،مادرشوهرمم همه ی کادوهای سمت خودشونو و شاباشارو شمرد و نوشت تو کاغذ چون گفت میخوام ببینم هرکی چقدر داده باید براشون منم ببرم بعدا، برام گذاشت کنار گفت بردار ،شوهرم نذاشت به مادرش گفت برا خودت اونم گفت نه برا عروسه…..حالا هردوتاشون تعارف میکنن اونام همینجوری مونده کنار،چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟زشته تنها برم پیش مادرشوهرم بگیرم ازش؟؟؟همسرم نمیدونم چرا اینطوری رفتار میکنه که میگه کادوهای عروسی برا خانواده ی پسره!!!!!!!!!!میگه مادرم تعارف میکنه تو نباید بگیری ازش!!!!درصورتیکه مادرشوهرم خیلی جدی میگه من نمیخوام اونا برا عروسه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هیچ وقت نری پولو بگیری. در زمینه هایی که ارتباطی به شما نداره دخالت نکن. کادو عروسی پسر مال خانواده ی پسر هست اگه دوست داشتن میدن به پسرشون. اون مادرش رو میشناسه. نری ی وقت کادوها و بگیری. وای تن و بدنم رزید از این حرف. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حرفا چیه اول زندگی !!  شاباش و کادو ارزش اینکه کدوریت پیش بیاد رو اصلا نداره

همسرم داره کدورت ایجاد میکنه اخه ….وگرنه حرفی نیس مادرشوهرم میگه اونا برا توئه این نمیذاره من بگیرم ازش…..منم تعارف کردم گفتم نه باشه برا شما گفت من نمیخوام هدیه های خودته….

همسرم داره کدورت ایجاد میکنه اخه ….وگرنه حرفی نیس مادرشوهرم میگه اونا برا توئه این نمیذاره من بگیرم ...

به همسرت بگو این پشتوانه عروس و داماده . بخوای اصرار کنی انگار داری به مادرت میگی محتاج این دوزاره و. در واقع بهش توهین میکنی